Bladwijzers

Sage

Alternatieve namen: Sage

Om te beginnen met het spelen van het spel Legend online, moet je de volgende systeemvereisten:

· Browser met ondersteuning Frames en JavaScript;

· Aanbevolen browser voor dit spel is Microsoft Internet Explorer 6. 0 of hoger. De Opera browser is niet aanbevolen, aangezien het mogelijk onjuiste weergave van een verwijzing, niet goed functioneren van een aantal sneltoetsen;

· Minimale schermresolutie - 800x600, aanbevolen - 1024x768 .

Om te beginnen met spelen Legend, moet je het invullen van het inschrijfformulier. Join Legend bevat verschillende items:

1. Voer de naam van het teken;

2. Invent wachtwoord. Proberen te komen met een complex wachtwoord, zodat niemand behalve u niet kon raden het,

3. Het kiezen van een ras karakter;

4. Selecteer het geslacht van het personage.

Legend online game bevolkt door verschillende rassen, elk met zijn eigen voordelen. In Legend online kunt u een lid van een van de races heeft verstrekt

· Mensen;

· Elfen;

· Dwergen;

· Hobbits;

· Dwergen.

Mensen zijn de meest veelzijdige ras. Ze worden ook bereid enige activiteit. Door de aard van dit ras is zeer gastvrij, maar nooit waakzaamheid verliezen. Mensen zijn makkelijk te trainen elke weapon skills, maar uitstekende resultaten in de martial arts niet kan bereiken. Zij dienen in de bergen of vlakten, in de buurt van rivieren en meren.

Elves heel mooi ras - blijkbaar zijn ze perfect. Ze zijn wijs, goede beheersing van de magische vaardigheden. In wapens, met uitzondering van het magisch zwaard, en liever uien. Elfen zijn opgeleid en goed opgeleid, vriendelijk.

Kabouters - de onvolgroeide race. Ze leven in de heuvels of in het bos. Kabouters creatief en beschikken over high-level magic. Deze race is voorzien van de ongelooflijke liefde van goud en juwelen. Ze zijn zeer goedmoedig, maar niet gezellig.

Hobbits en kabouters als kleine gestalte, zo sluw en lenig. Hebben een scherp gevoel van geur en gehoor. Schoenen zijn niet versleten, beschadigen hun voeten beschermt ruige vacht. Deze race, voornamelijk werkzaam in de landbouw.

Het is interessant om Legend lid van het ras van dwergen spelen. Dwergen verhogen ook klein, gedrongen en ongelooflijk sterk en winterhard. Hun belangrijkste leefgebied - de bergen en grotten. Hun voornaamste activiteit is de winning van edelstenen en mineralen. Bovendien, dwergen zijn gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit wapens.

Legenda Bij het online registratie is voltooid, kunt u kiezen voor een character class. Online Game Legend biedt een ruime selectie

1. Titan - ontwikkelde kracht;

2. Assassin - ontwikkelde vaardigheid;

3. Warrior - ontwikkeld kracht en behendigheid;

4. Archmage - ontwikkeld intellect;

5. Exorcist - ontwikkelde wijsheid

6. Wizard - ontwikkelde intelligentie en wijsheid.

Legend - online game, die in gebieden bewoond door bloeddorstige en ongelooflijk enge wezens plaatsvindt. Hier magie - een integraal onderdeel van het leven. Je moet vechten met veel monsters om een ​​enorme hoeveelheid spannende quests gaan, zul je allianties op te bouwen en vast te leggen vijanden kastelen. Speel Legend - kopen dan een heleboel nieuwe vrienden die je zullen helpen tijdens het spel.

Legend online - het is honderdduizenden spel gebieden en game locaties, waar u een bezoek tijdens quests. Veel banen zijn gevaarlijk, omdat het vechten met tegenstanders kunnen ernstig letsel veroorzaken. Daarom is in dit spel heeft een heleboel manieren die u in staat stellen om de gezondheid van je karakter te herstellen. Natuurlijk, de gezondheid van de held herstelt zelf, maar het is erg traag. En niet te wachten, kun je de snelle manier te gebruiken. Krijgers en tovenaars, terwijl in de trainingsruimte, kan een veer gebruiken om te herstellen. Speciale voedingsmiddelen en dranken die worden verkocht in winkels en tavernes, herstellende gezondheid. Niet om geld te besteden, kun je energie halen uit de veren, heiligdommen en andere bronnen.

Speel online game Legend is zeer interessant. Doe mee met het spel Legend geeft u de gelegenheid om een ​​duik in de betoverende wereld van de magie. Je hebt een goede tijd en af ​​te leiden van de grijze van het dagelijks leven, het verkennen van de uitgestrekte van het spel!

 

Legend online registratie