Bladwijzers

Skyburg

Alternatieve namen: Skayburg

Skyburg is een nieuw woord voor de virtuele speelwereld

Russisch Russisch bedrijf Awesomatic Games is nog nieuw in de ontwikkeling van MMORPG-speelgoed, maar heeft al fans gewonnen die de game Skyburg leuk vonden. Dit is echt een stijlvol, charismatisch product in de stijl van steam-punk, waarbij het belangrijkste transportmiddel het luchtschip is, en wetenschappers experimenteren met ezels met psychotrope vaardigheden.

Voordat je de wereld opent met vliegende steden, mutanten en zombies post-apocalyps, maar die niet in een sombere sfeer wordt gepresenteerd, maar met humor en in een cartoon-stijl van getekende strips.

Players die wachten op sterke tegenstanders, ongelooflijk gevaar, en om ze te verslaan, heb je je eigen vloot nodig. Kwetsbare meisjes, rockgitaristen, skaters, motorrijders komen op het slagveld met zware knuppels, nunchucks en geweren. Wachten op u:

 • Battles
 • Torgovlya
 • Regelmatige uitstapjes buiten de stadsgrenzen
 • Podarki
 • Kvesty
 • Winning en andere taken

Welnu, wat is uw kracht?

Het hangt van jou af of je door het Meer des Dood kunt gaan, vol met verschrikkelijke zombies, en de dood kunt vermijden. Als in de stad Skyburg tegenstanders gelijk in kracht zijn, dan heb je daarbuiten maximale geluk en levens nodig om de hitte van boze geesten in te zetten.

Om elk detail te winnen is belangrijk: hoeveel soldaten worden er ingehuurd, hoe ze op de site worden geplaatst, welke vaardigheden te gebruiken. Om te spelen in Skyburg hoef je je niet te houden aan de gedragslijn die door de plot is vastgesteld. Alle stappen zijn uw beslissing. Zelfs als u een specifieke taak moet uitvoeren, bepaalt alleen u hoe u dit moet doen. Na de schermutseling, kijk in meer detail welke verliezen de vijand heeft geleden, wat je bent en direct herstelde trofeeën te zien zijn. Maar aangezien je tegenstanders echte spelers zijn, zal er een registratie van Skyburg zijn die je in een inwoner van de hemelse stad Skyburg verandert.

Selecteer verdedigingspunten en verspreid eenheden op het slagveld: ezels, rockgitaristen, tv-robots met propellers, gelei en driemobige wezens en anderen. Wanneer het signaal aan het begin van het gevecht wordt gegeven, kun je de personages niet meer besturen en iets veranderen. Ze zullen onafhankelijk handelen, en je observeert alleen de situatie, niet in staat om iets te veranderen, zelfs als je je eigen fout ziet in het uitlijnen van krachten.

valuta van het celestiale leven

Zonder een goudreserve zal het moeilijk zijn om de tegenstanders te weerstaan, en een van de belangrijke punten die moeten worden gevolgd, is het verdienen van broodjes. Als je elke dag naar het spel gaat, krijg je een bonus die elke keer hoger wordt. Als de eerste dag van uw account 250 eenheden daalt, dan wordt het bedrag verhoogd: 500, 1100 Er zijn ook bonussen voor overwinningen in veldslagen, maar waar kan ik ze uitgeven? Door je luchtschip te upgraden, maak je er een echt oorlogsmonster van. Het is handig om allerlei speciale vaardigheden te kopen, bijvoorbeeld:

 • genezende kracht voor het helen van je eigen squad
 • Krachtige luchtaanval
 • Minimum of maximum attack
 • Energiyu
 • Additional Life

I paar leuke woorden

Skyburg iPlayer is zo ontworpen dat het, naast de computer, op tablets en mobiele telefoons kan worden afgespeeld. Ontwikkelaars blijven fouten corrigeren, het product voortdurend verbeteren en werken voor de toekomst. Het kan even duren en de browserstrategie wordt aangevuld met nieuwe personages en functies. Maar nu is ze gewoon prachtig. Het is prettig dat je de functies en het beheer niet lang hoeft te kennen, registreer, ga naar binnen en speel op je plezier. En er is iets om plezier aan te beleven: prachtige graphics, originele stijl, een verscheidenheid aan acties, onopvallende humor.

 

Skyburg