Favorieten

Sky Knights

Alternatieve namen: Sky Knights

Game Sky Knights - multiplayer arcade spel, dat is de luchtvaart simulatie. Dankzij het project, kunt u aan het roer van het model van een vliegtuig van de XX eeuw zitten, tot aan de hemel en beginnen hete lucht gevechten. Je zal op een enorme tropische archipel en de belangrijkste taak set voordat je, zal het verkrijgen van dominantie in deze uitgestrekte gebieden. Elk gevecht brengt nieuwe bril en een reputatie die het mogelijk maakt om nieuwe vaardigheden en technologie voor onderzoek te bestuderen. Werken aan hun eigen vliegtuigen te verbeteren met behulp van modules eerlijk verdiend, en je zal zeker in staat zijn om al uw doelen te bereiken! Nieuwe technologieën - is het belangrijkste instrument om slagkracht te vergroten. Dus als je niet lui om al het mogelijke te doen om de reputatie te krijgen, zal je kansen evenredig stijgen met de toename ervan. Kom op! Succes ligt in jouw handen!

Sky Knights controleren - is de eerste stap naar een spannend avontuur. Vergeet niet om het invullen van een paar gebieden, zoals de naam van de juiste vorm van proef-, e-mailadres en wachtwoord, vink dan de bevestiging van de acceptatie van de gebruikersovereenkomst en kunnen doorstromen naar de tweede stap. Na registratie van de game client zal downloaden en installeren. Bij het installeren van de cliënt zal geen problemen hebben als uw PC voldoet aan de volgende parameters: OS Windows XP/Vista/7/MacOS; processor Pentium IV 1,8 GHz (of equivalent van AMD); videokaart met 128 MB DirectX 9-apparaat. 0c, geluidskaart compatibel met DirectX; schijfruimte 550 MB en 512 MB RAM. Om te remmen tijdens die voorkomen als Sky Knights zal spelen, zal je een internetverbinding van 128 Kbps of hoger nodig. Zodra lopen de cliënt en vind jezelf in een geweldige game wereld, een keuze maken tussen de bestaande naties en te gaan in zijn eerste gevecht in staat zal zijn.

Het vechtsysteem is met dit soort gevechten: strijd training (gelegenheid om te leren om te vechten, om hun eigen kracht te proberen), vechten met andere spelers (strijd tussen teams van spelers, die uiteindelijk wint een van hen), het gevecht met de bots (en een verscheidenheid aan spannende opdrachten die worden uitgevoerd tijdens het spelen). Game Ritsari hemel dynamische, veelbewogen, gevuld met eeuwige bezorgdheid. Dus hoe zit ontspannen uit den boze! Echter, heb je niet in paniek en denken dat tussen de gevechten en de geest zal een keer te vertalen, is om te zeggen dat alles is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht. Elke speler in de Hemel Knights zal een persoonlijke hangar hebben. Het was in de hangar u ontspannen tussen de vluchten slopende. Hier kunt u genieten van een aangenaam ding als vliegtuigen modificatie. In te gaan op het menu tuning, krijg je alle mogelijkheden van het onderhoud van vliegtuigen. Zo, het komt uit de hangar in het volgende gevecht vernieuwd, sterker, en dus met een hoge kans om te winnen.

Ook spelen Sky Knights zal je de titel verdienen. Cijfers worden gegeven voor het feit dat je de echte spelers uitkomen vliegtuigen. Hoe meer doelen te raken, hoe hoger je rang. Dus Norland wordt uiteindelijk Flieger, dan Gauit-korporaal, sergeant-majoor, en zo verder tot veldmaarschalk. Northwind met de gebruikelijke en gewone verandert in Lance, dan naar sergeant, sergeant, Leytinanta en groeit en groeit, de gelederen totdat het air marshals. Een Sinpang bewegen op de carrièreladder, te beginnen met de titel Itte hikehey snel stijgt tot Haich Hike, wandelen Nita Hayes, naar de top van de roem ooit bereiken en Taisho. Een dergelijk systeem maakt Sky Knights Online interessanter. Immers, zodat u voldoet aan de ambities, om anderen wat kan bereiken tonen en is trots op de vruchten van hun arbeid!

Onder de beschikbare vliegtuig ontmoette de eerste seriële vechter Norland (JI Uhu), de eerste productie van vliegtuigen met een intrekbaar landingsgestel Empire ("Mosquito"), de eerstgeborene Borean vliegtuig I-5, een van de meest vooruitstrevende tweedekkers Rijk (I-5F) en de eerste Sinpanga vliegtuig (Ta-Ri). Ervaring uit de eerste hand hoe het is om de eenheden te beheren!

Er is nog een mooi moment. In de huidige gameplay aanpassing van personages. Je bent net als andere gamers toegang tot een gerenommeerde garderobe waarmee u het uiterlijk van de held de manier waarop u wilt wijzigen zal hebben. Kortom, het spel zal je veel aangename momenten te geven, hoewel, hoe meer ze kunnen tijd besteden, hoe groter worden aangescherpt! Laat aan al uw verwachtingen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more