Bladwijzers

Skyrama

Alternatieve namen: Skayrama

Skyrama Game Online - een gratis luchthaven simulator, waar word je de regisseur van je eigen vliegveld.

Voor Skyrama spelen, moet u de systeemvereisten:

Minimum:

• Besturingssysteem Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista;

• CPU Pentium © III, 1,6 GHz of (Mac OSX) compatibele computer;

• videokaart 16 MB, 32 MB of meer;

• Geheugen 265 MB RAM, 512 MB RAM aanbevolen;

• Flash Player van Adobe / Macromedia Flash Player versie 9. 115. 0;

• Internet Explorer vanaf versie 6 en Firefox met de tweede versie.

Aanbevolen:

• Besturingssysteem Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista;

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz;

• Geheugen 2 GB of meer;

• grafische kaart NVIDIA GeForce 8800 serie of ATI Radeon 4800-serie, 512 MB.

Skyrama online spel vereist geen download en installeert, hoeft u alleen maar passeren Skyrama registratie. Doe mee met het spel Skyrama is als volgt:

1. Voer een bijnaam - de naam waaronder je speelt.

2. Voer het wachtwoord in en herhaal het.

3. Geef het e-mail.

4. En accepteer de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en word een geregistreerde speler.

Zodra de registratie is voltooid Skyrama, verantwoordelijk om te doen - om een ​​eigen vliegveld bouwen!

Speel online game Skyrama niet alleen interessant, maar ook nuttig, want hier zadeystvuete al zijn organisatorische vaardigheden. Er zijn geen beperkingen en de grenzen voor de ontwikkeling van de luchthaven - vrij in hun fantasieën.

Je moet een dienst dozen bouwen voor vliegtuigen en terminals voor passagiers. In Skyrama online allemaal gebaseerd op het beginsel van samenwerking tussen de spelers - in staat om vluchten te organiseren om elkaar uit te wisselen goederen zal zijn. Luchthavens bezoek aan vrienden en hen uit te nodigen om uw eigen bezoek kunt uw luchthaven draaien in de grootste transport hub!

De game bevat een grote verscheidenheid aan vliegtuigen en landschappen. Naar uw smaak en interieur rusten ontwikkelen van een ontwerp dat maximale individualiteit eigen vliegveld zal geven. Decoreren van diverse gebouwen van de luchthaven en kleurrijke objecten zal de aandacht van nieuwe passagiers aan te trekken.

In Skyrama zeker leuk om te spelen. In het begin, de luchthaven is zeer klein en vrij ontwikkeld - het heeft geen gebouwen, geen infrastructuur en slechts een start-en landingsbaan. Tijdens het spel, het belangrijkste doel is om te zetten in een grote internationale luchthaven door het uitvoeren van verschillende taken.

Met slechts een start-en landingsbaan, moet ervoor zorgen dat het altijd gratis is geweest. Net geland onmiddellijk moeten strip vrij te maken voor andere in afwachting van de landing. Na de landing een ander vliegtuig, krijgen een kleine vergoeding, die later kunnen investeren in de aanschaf van modernere vliegtuigen. Zodra genoeg geld verdienen, kijk in de winkel, waar er veel nieuwe vliegtuigen.

Ook, behalve voor gebruik in het spel verdiende geld, hebben de kans om hun eigen geld te gebruiken. Om dit te doen, je hoeft alleen maar te vertalen in het spel. Zo zal je geld hebt, niet alleen voor de bouw van nieuwe luxe gebouwen, maar ook voor de aanleg van parkeerplaatsen en bushaltes.

Wanneer u de bouw van de nodige gebouwen en zaasfaltiruete landingsbaan klaar bent, zal moeten manieren vinden om passagiers aan te trekken te vinden. Een dergelijke methode is de bouw van lichte verbazingwekkende gebouwen. In het bereiken van succes spelen passagiers een cruciale rol, zodat alle mogelijke manieren om ze aan uw luchthaven te brengen.

Speel online game Skyrama nooit te vervelen - er is altijd veel te doen: je moet voorzien in alle vliegtuigen om hun inspectie, controle laden en lossen van bagage uit te voeren, voor te bereiden in het vliegtuig voor de volgende vlucht ...

Zeer interessant om persoonlijke leven helden waarnemen - in staat om uit te vinden wie de volgende roman controllers begonnen en waarom de piloot had ruzie met de senior stewardess zal zijn.

Online game Skayrama mogelijk plezier en om hun vrije tijd door te brengen. Stort je op de meest afgelegen hoekjes van de planeet - omhoog gaan in de lucht en nieuwe hoogten te veroveren!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more