Favorieten

Tijd der troebelen

Alternatieve namen: Dark Ages Wereld

Moeilijke tijden online - is een multiplayer online role-playing game.

Moeilijke tijden Online spel niet downloaden vereist. Beschikbaarheid browser - je zult alleen internettoegang en minimale systeemvereisten nodig.

Moeilijke tijden Registratie is eenvoudig en zal niet lang duren. Om te beginnen met het spelen van moeilijke tijden moet je geregistreerd

1. U moet de naam en achternaam in te voeren.

2. Wilt u uw land en stad in te voeren.

3. Op dit punt, moet u uw geslacht opgeeft.

4. Voer uw telefoonnummer in ICQ.

5. Op dit punt, moet u een aantal kenmerken over jezelf opgeven.

6. Schrijf waar je geleerd over de moeilijke tijden online game.

Maar check Onrustige tijden in het spel na de bovenstaande gegevens niet ten einde. Vervolgens moet u:

1. Geef ons uw huidige e-mail.

2. Vul uw geboortedatum.

3. Schrijf de stad waar hij werd geboren.

4. Kom met twee vragen die aan u zal worden gepresenteerd in het proces van het herstellen van het wachtwoord, moet ook de antwoorden op te geven. Proberen te komen met zulke lastige vragen, dat je ze gemakkelijk kon herinneren, en anderen van hen hebben niet geraden.

5. Op dit punt is het noodzakelijk om te komen met de bijnaam van de personage.

6. Geef aan de race van zijn toekomstige karakter.

7. Denk aan uw wachtwoord.

Als u voldoet aan alle items Onrustige tijden online registratie en zal je nieuwe karakter aan te maken, kunt u een duik nemen in de magische wereld van deze game.

Speel het spel online moeilijke tijden kunt u vertegenwoordiger van die rassen als:

• Orcs;

• Mensen;

• Elves.

Orcs - onhandig, maar zeer sterk, zodat ze niet onder de arm vallen.

Mensen - niet erg sterk en behendig. Zij zijn de kinderen van goed geluk, veel geluk begeleidt hen altijd, het afschermen van mensen uit de zwaarden van de vijanden en het doen van de strijd hamers slaan levensgevaarlijk.

Elves - eeuwig jong en zorgeloos magische bos keepers. Ze zijn niet zo makkelijk te vangen. Dans - een stijl van hun strijd. Er zijn gevallen waarin de tegenstander op zijn laatste adem op de grond valt, en de elf warrior zonder een schrammetje.

Troubled tijden online spel heeft drie soorten beroepen

• resource;

• handel;

• produceren.

Het bezit van een van deze beroepen zal helpen verdienen spel geld.

Speel het spel online moeilijke tijden je kunt, het uitvoeren van diverse taken quest

• samen met vrienden te verslaan monsters hebben ontvoerd meisjes;

• passeren doolhoven, het verzamelen van verschillende artefacten;

• stakers verslaan monsters locatie.

Als u met succes deze quest te voltooien, zorg ervoor dat je een bonus in de vorm van ervaring, spelen geld en middelen die nuttig zal zijn voor jou in de toekomst passes.

Het spel bevat ook drie staat schaal fighter

• Gezondheid - geeft het niveau van je leven;

• vermoeidheid - beïnvloedt het gedrag van het personage in de strijd. Hoe meer je moe wordt, hoe minder je zult kunnen ontwijken de slagen en vallen aan de vijand;

• manna - deze schaal geeft het nummer voor u beschikbaar manna.

In moeilijke tijden speel je in een wereld waar elk personage is een speler een nieuw leven, het vinden van zijn eigen doelen en manieren om deze te bereiken. Welke manier u ook kiest, er is altijd wel iemand die je beweegt op uw weg, maar vergeet niet te voldoen aan degenen die zullen er op het juiste moment zal je rug dekken.

Kom op, wees welgemoed! Onoverwinnelijk krijger, een getalenteerde ambachtsman of geluk handelaar. Kies eerlijke commandant die je zal leiden in de strijd, of zwerft de wereld alleen. Probeer een overval op de wegen, maar vergeet niet dat de reizigers sterker dan jij kunnen zijn. Genivelleerd de vijanden van zijn clan met stof en ze vragen om genade. Vergeet niet uw gift diplomaat, is het nuttig om je, dus een lucratieve alliantie met voormalige tegenstanders. Ook door het spelen Onrustige tijden verkrijgen snel vrienden.

Deze wereld omvat vele geheimen, en ze zijn allemaal voor u klaar in de enorme moeilijke tijden. - Uw taak is om je eigen weg te kiezen en te volgen. Veel geluk voor jou!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more