Bladwijzers

Sniper: Ghost Warrior

Alternatieve namen: Sniper: Ghost Warrior

Game Sniper: Ghost Warrior - een computer game-ontwikkelaars van het Warschau City Interactive, die brachten ze in het licht van de vroege zomer 2010 Pools bedrijf maakte militaire shooter van de 1e persoon. Hier vindt u de prachtige special effects zien, en het effect van hun aanwezigheid in het beeldscherm. En dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de ontwikkelaars hun spel hebben genomen om een ​​vrij slimme motor Chrome Engine 4.

Eigenschappen - de elite van de Amerikaanse strijdkrachten, sluipschutter, super-pro, die hem in een ver land gooiden in de vijandelijke linies, maar eerder. Macht in dit land in beslag genomen door het leger. Gewone mensen tegen de regerende junta gewapend, en zij moeten onze sniper helpen. En ik moet zeggen dat voor een dergelijke missie ontwikkelaars in Sniper: Ghost Warrior pc het goede gameplay. Het is goed doordacht controle van de hoofdpersoon, en deze militaire actie spel is erg belangrijk. Immers, welke missie je niet hebt uitgevoerd, zolang je tegenstander heeft in het geheim is verwijderd, met de meeste afstand. Nou, dat was een hush-hush. Maar altijd langs alle taken in de "stealth", langs alle vijanden onopgemerkt mislukken. Soms zal je karakter gewoon kortgesloten om de strijd te beginnen. Je zal moeten delen met de oproerpolitie de vijand te vernietigen in verschillende gebouwen en structuren. Bovendien zijn ontwikkelaars werkte heel koel missie, die niet hoeft te een vijand te vernietigen, maar meerdere tegenstanders tegelijk. Jongens van City Interactive deed alles om de procedure van de uitvoering van deze missies te vergemakkelijken, het markeren van een bepaalde manier de doelen die moeten worden vernietigd in de eerste plaats, en die na. En het is niet noodzakelijk dat het primaire doel was dicht bij de aanvallers. Dus, als u besluit om Sniper: Ghost Warrior downloaden en installeren op uw pc, zorg ervoor dat dergelijke missies belangrijk zal zijn op "verwijderen", dat vechter die is ergens op de verre benaderingen, maar tegelijkertijd staan ​​naast met een 'paniekknop. " Verschillende missies (zestien ze in het spel) zul je tactiek aan de specifieke situatie te ontwikkelen. Een tactiek is om, indien nodig, om de vijand leider te vernietigen, indien nodig, een andere tactiek om militaire faciliteiten of gebouwen te ondermijnen, en volledig anders zou moeten zijn als je een deel van de landing partij, bestorming in het diepe achterkant van het vijandelijke kamp van de vijand zal zijn.

Om Sniper: Ghost Warrior spel en alle taken zijn er vier soorten van sniper wapens. Shoot van deze geweren moeten kunnen. Want om het doel te raken zal moeten rekening houden met de baan van een kogel door het maken van een correctie voor windsnelheid en-richting, goed en op de zwaartekracht component.

Het voornaamste wapen van de gamer zijn verschillende soorten sniper rifles, melee wapens, explosieven, enz. § In het spel zijn er 4 soorten sniper rifles. Volgens de ontwikkelaars, is het traject van de kogel berekend na correctie voor wind en zwaartekracht. Een interessant punt: zodra u uw doel te raken - de camera onmiddellijk beginnen aan een kogel vliegt weg na te streven! Er is nog steeds de hoofdpersoon in het arsenaal explosieven en wapens voor close combat.

Als u nog niet kunt beslissen of u moet Sniper Ghost Warrior downloaden, typ dan een zoekbalk van uw browser om te zien Sniper: Ghost Warrior video. Op het internet zijn er vele trailers en reviews van dit spel. Na het bekijken van deze video's, u ervoor zorgen dat het spel Sniper Ghost Warrior is de moeite waard om het te proberen in hun hand.

Good luck! Go for it!

 

Sniper: Ghost Warrior