Bladwijzers

Sniper: Ghost Warrior 2

Alternatieve namen: Sniper: Ghost Warrior 2

Game Sniper: Ghost Warrior 2 - een vervolg video game Sniper: Ghost Warrior, gemaakt door hetzelfde bedrijf in Warschau City Interactive in de militaire shooter genre van de 1e persoon. Verliet het spel Sniper: Ghost Warrior 2 pct drie jaar na zijn voorganger in de vroege jaren 2013. Lokalisatie op het grondgebied van de Russische Federatie heeft het bedrijf "New Disc".

Poolse ontwikkelaars hebben een beetje niche bezet door het spel gevonden. Gamers die echt gepassioneerd over sluipschutters, denk aan de kracht van twee of drie wedstrijden, die echte ballistiek bieden. Dat iemand eruit ziet, kunnen downloaden Sniper: Ghost Warrior 2 en uitgegroeid tot een sniper van een elite squad gemaakt voor speciale operaties om de slechte ooms vernietigen, ongeacht waar in de wereld ze willen voeren hun zakelijke aangelegenheden slecht.

In tegenstelling tot zijn voorganger, de huidige spel Sniper Ghost Warrior 2 voorziet in dienstreizen niet uitgevonden sommige tropische land, maar heel specifiek in Sarajevo, in de Filippijnen en Tibet. Volgens een geografische locatie actie zal plaatsvinden, niet alleen in bergachtig terrein of in stedelijke gebieden, maar ook in de jungle.

Al deze locaties is verbazingwekkend kijken naar de hoogte van de grafiek. Dat is geen toeval. Na het eerste deel van de Poolse sniper shootings heeft verkocht 3. 000. 000 exemplaren, konden het zich veroorloven om te kopen voor Sniper: Ghost Warrior 2 is meer geavanceerde motor CryENGINE 3. En dit feit wordt automatisch verbeterd AI, staat het gedrag vijanden significant ingewikkelde formules berekenen.

Als je begint in Sniper: Ghost Warrior 2 te spelen, kunt u kennis maken met de volgende tekens:

• K. "Sandman" Anderson - de hoofdpersoon, heeft de rang van kapitein, speciale sniper scout, is een team van elite mariniers "Force Recon". Onberispelijk bezit jacht en schieten vaardigheden, leerde dit van jongs af.

• K. Meddkos - gunner in Sarajevo, een verrader. Sterft op het einde van het spel.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez en Wheeler - de karakters van het tweede plan.

Om te beslissen of om te spelen in deze sniper shooting simulator, kunt u zoeken op het internet over het spel Sniper: Ghost Warrior 2 video. Na het bekijken van talloze video's met recensies en trailers spel, kun je zelf zien dat het tweede deel van de Poolse sniper shootings werkte veel beter dan de eerste. Bovendien, behalve dat hier is uitgevoerd volledig realistisch ballistiek schieten in Sniper: Ghost Warrior 2 kan gebruikt worden 6 sniper rifles, nachtkijkers, slagwapen, diverse explosieven, glazen en zo warmtebeeldcamera's etc. Veel gamers die fan zijn van sniper simulatoren zal een beroep op zo'n serieuze benadering van de schietpartij, wanneer u het nodig om niet alleen de zwaartekracht te overwegen, maar ook de windsnelheid en-richting, locatie, ademhalingsfrequentie speler, afstand tot het doel. Deze en andere details van het spel is te vinden, als je op het spel officiële website http://www. ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, een bezoek aan een gamer die alle twijfels gooien en beslissen Sniper Ghost Warrior 2 downloaden en installeren van het spel op je pc om vele uren van de passage van de voorgestelde ontwikkelaars missies besteden.

Wees voorzichtig, zorgvuldig, nauwkeurig in de uitvoering van taken, onzichtbaar voor vijanden en tegelijkertijd bepaald.

Good luck!

 

Sniper: Ghost Warrior 2