Bladwijzers

Soldier Front 2

Alternatieve namen: Soldier Front 2

Soldier Voor Game 2 is een gratis online computerspel-style shooter. Dit spel - een voortzetting van het eerste deel van de meest populaire games in de wereld.

Engels is opgenomen in het spel Soldier Front 2 registratie uitgevoerd. Om in te schrijven in Soldier Front 2 U moet de volgende aanbevelingen uit te voeren:

1) Log in om het spel Soldier Front 2, met behulp van de zoek een zoekmachine.

2) Naar aanleiding van deze, moet u klikken op de knop « Zing tot ». Na dat je moet verschijnen voor het inschrijfformulier van het spel Soldier Front 2. Op dit formulier kunt u ook prioriteit registratie te geven via Facebook (sociaal netwerk op het internet). Hieronder volgt een beschrijving van de standaard registratie in het spel.

3) Dan is de eerste lijn die u nodig hebt om uw e-mail (je e-mailadres in te voeren).

3) Voer vervolgens je geboortedatum.

4) Dan schrijf code die wordt gepresenteerd in de volgende regel.

5) En tenslotte klikt u het selectievakje knop « Zing tot en spelen ! . " Als u op deze gaat u akkoord met alle regels van het spel Soldier Front 2.

Speel het spel online Soldier Front 2 volwassenen kunnen mensen die op de site van het spel hebt geregistreerd. Je moet ook aandacht besteden aan de systeemvereisten voor het spel:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( die systeem ).

Intel Pentium 4 maart. 0GHz - CPU ( processor ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVIDIA Geforce 6600 - GPU ( video ).

Direct X 9. 0 - Geluid (geluid).

Soldier Voor Game 2 U kunt de volgende klassen spelen:

1) Delta Force na talloze terroristische incidenten in 1970 werd gevormd in USA. Deze groep is opgericht op grond van SAS .

2) Special Forces - hij was gevormd in 1949. Deze groep is Russisch. Ze werd gecreëerd onder leiding van Strijdkrachten van de USSR tijdens de oorlog Tweede Wereldoorlog .

3) SAS - in juli 1941 werd opgericht door David Stirling in het Verenigd Koninkrijk. Aanvankelijk was de groep werd opgericht om de Duitse troepen uit Noord-Afrika en de aanval van de achterkant tijdens de Tweede Wereldoorlog te infiltreren.

4) GIGN - Deze groep werd in Frankrijk speciale werkgroep 1973 [_8_ ].

5) Gafe - werd oorspronkelijk opgericht in 1986 om de veiligheid van de World Cup in Mexico te garanderen. Nu een integraal onderdeel van het Mexicaanse leger.

6) UDT - Zuid-Korea U opdracht werd gecreëerd [_85_ ] in 1955 . Ze ondersteunen sterke relatie met US Navy SEALs .

Game 2 Online Soldier Front is begeerde online spel voor degenen die willen de militaire strijd voelen. Je zult jezelf als een soldaat in een van de beroemdste groepen van de wereld.

SF 2 spel - het is een computerspel voor de echte, dappere gamers die nestrashno ondervinden verschillende moeilijkheden.

Log in computerspel Soldier Front 2 Leef en geniet van hun prestaties en vorderingen in het spel. Dompel jezelf onder in de ongelooflijke wereld van Soldier Front 2 Online zijn ongeslagen deze soldaat!

 

Soldier Front 2 online registratie