Bladwijzers

Soldiers Inc

Alternatieve namen: Soldiers Inc

Soldiers Inc - de strijd om de macht.

Soldiers Inc - strategiya Art of War, voor gebruikers die willen hun eigen krachtige modern leger creëren en de status van een militaire leider en onovertroffen mudrogo pravitelya. Een onderscheidend kenmerk van deze bijzondere browser multiplayer online games is dat mensen hier vechten onder elkaar, geen orcs en goblins hebben militaire bases, infanterie, zwaar gepantserde voertuigen, vliegtuigen en geen sprookjesfiguren.

Vse actie vindt plaats in een fictief Afrikaans land. Er zijn mineralen en zeldzame hulpbronnen, en de speler die de mijnen en macht kan beheersen, in staat om de wereld volledig uitsluiten zal zijn. Echter, niet alle zo eenvoudig in deze wereld is een enorme concurrentie, bedrijven en landen, de plaatselijke groepen en bendes niet meegerekend, willen krijgen wat ze willen. Dus slechts een zorgvuldig ontworpen strategie voor de overwinning, maar bouwde een tactiek van oorlogvoering en wijs de toewijzing van middelen binnen de militaire basis zal de speler om een ​​standpunt in te nemen, om rekening mee te houden met alle anderen.

Het spel Soldiers Inc registratie is vereist om te slagen kan het slechts een halve minuut, die nodig zijn om te komen met de naam in het bijbehorende veld het e-mailadres en het spel wachtwoord is, in dit spel is er geen procedure te bevestigen het postadres, onmiddellijk na deze eenvoudige stappen, kunt u overgaan tot het stadium van het leren.

 

 

Eigenschappen Soldiers Inc.

Vanaf de eerste gezicht, zal de gebruiker de uitstekende kwaliteit van het spel te zien. Het is duidelijk te zien alle details en landschappen, zelfs glad oppervlak brandende zon verschroeide aarde. Muzikale regeling opgenomen achtergrond, geeft de stemming en geluidseffecten vullen het realisme van wat er gebeurt op het computerscherm.

Actie in het spel Art of War Conflicten beginnen met een vrij gedetailleerde instructie. Het spel heeft verschillende middelen die nodig zijn voor de ontwikkeling van:

  • Brandstof;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse dit soort middelen nodig zijn voor de initiële bouw team, militair, veiligheid en resource gebouwen, waarmee in de toekomst zal zijn om op te bouwen en te versterken het leger klaar is om tegenstanders onder ogen.

In de vroege stadia, hebben de ontwikkelaars niet de meest waardevolle game valuta te sparen - diamanten, dus gooi ze is zeer voorzichtig, want op een hoger niveau zullen ze niet zo simpel, en ze nodig heeft voor een geweldige deal.

Het doel van het spel om een ​​efficiënte en krachtige leger te creëren om te grijpen controle van alle nieuwe gebieden zijn rijk aan waardevolle hulpbronnen, maar spelers kunnen kiezen voor andere manieren om hun onderverdelingen ontwikkelen. Zonder War Soldiers Inc. niet te doen, als de gebruiker zich niet zal aanvallen, zal het moeten bouwen aan een sterke verdediging, of om te gaan langs diplomatieke weg door de ondertekening van de contracten voor defensie of non- agressie.

In het spel, naast de echte deelnemers zijn voor computers, en er zijn virtuele tegenstander. Bots zijn lokale bendes, ze niet aarzelen om aan te vallen, hoewel hun troepen en niet erg sterk, de problemen kan brengen.

Soldiers Inc game in strijd zijn met de verdeling van de krachten - offensieve en defensieve. Wat het leger om de strategie te versterken, hangt af van de keuze van de speler, maar in een constante gebrek aan middelen kan worden aangevuld bij een aanval op andere grondslag, waardoor het spel meer agressieve en interessant, omdat simpelweg niemand zal niet aanraken. Een andere prachtige geschenk van de ontwikkelaars van een bunker, is het mogelijk om de troepen en middelen te verbergen, en na de accumulatie van krachten plotseling bij de tegenstander om te spreken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more