Bladwijzers

Songs of Conquest

Alternatieve namen:

Songs of Conquest is een turn-based strategie die alle fans van dit genre zeker zal bevallen. Het spel heeft grafische afbeeldingen in klassieke stijl, wat het de charme geeft van de tijd dat de derde held een van de meest populaire spellen was. Dit project is in veel opzichten vergelijkbaar met het genoemde spel en andere spellen in de lijn. Tegelijkertijd is de game in veel opzichten superieur aan zijn voorgangers.

Voordat je Songs of Conquest speelt, moet je de factie kiezen die je leuk vindt. Er zijn vier facties in het spel.

  • Arleon-mensen met ridders en cavalerie, maar er zijn ook ongebruikelijke eenheden in deze factie, namelijk feeën en bosgeesten.
  • Rana moerasbewoners vechten voor onafhankelijkheid tegen hun onderdrukkers. Zoals je zou kunnen raden, zijn dit intelligente kikkers, schildpadden en zelfs draken.
  • Veel necromancers, wetenschappers en sekteleden.
  • Bariumhuurlingen uit de woestijngebieden.

A verhaalcampagne is ook beschikbaar voor elke factie.

De keuze van de factie moet zorgvuldig worden genomen, omdat het tijdens het spel niet mogelijk zal zijn om het te veranderen, en in tegenstelling tot andere soortgelijke spellen, kun je hier geen leger samenstellen, dat eenheden van verschillende facties zal omvatten. Je kunt alleen de woningen van wezens van andere facties plunderen, maar je kunt geen krijgers inhuren. De situatie is vergelijkbaar met vijandelijke kastelen. Nadat je de stad hebt veroverd, heb je twee opties: brand hem af en herbouw of lok de inwoners naar je toe. In het laatste geval zullen de kazernes gedeeltelijk voor je werken, maar je kunt er alleen soldaten van je factie in huren. Dit is niet de meest handige optie, omdat de constante aanwezigheid van de held in de stad vaak nodig is om de orde te handhaven. Als we het hebben over een grote stad, dan is er een derde optie: bewoning. In het geval van grote steden is deze optie de enige. Troepen in de stad kunnen niet worden ingehuurd, maar je krijgt de middelen die zo'n nederzetting biedt.

Steden kunnen worden ontwikkeld door het niveau van gebouwen te verhogen en uit te breiden voor meer winst en meer eenheden in je squadron.

Aanvulling van legers in het spel vindt dagelijks plaats, niet wekelijks. Het is daarom de moeite waard om het verzamelpunt te specificeren om niet elke dag alle kazernes te bezoeken.

De gevechtsmodus is traditioneel, maar niet zonder verschillen. Het veld wordt gedeeld door een raster van zeshoekige cellen. Het kan obstakels hebben. Maar er is ook een innovatie in de vorm van heuvels. Nadat een melee-eenheid een heuvel heeft bezet, krijgt hij een bonus voor zijn kenmerken, en langeafstandseenheden vergroten hun aanvalsradius. Voor het gevecht kun je eenheden op jouw helft van het veld plaatsen, afhankelijk van je voorkeuren. Het aantal eenheden hangt af van het ontwikkelde leiderschap van de held.

Bij het nivelleren verbetert de held een van de vaardigheden in zijn arsenaal of kan hij een nieuwe leren. Elke acht niveaus kun je een speciale, krachtigere vaardigheid kiezen.

Elke held heeft inventarisvakken voor kampeeruitrusting, amuletten of wapens. Door het goed uit te rusten, kun je het bewegingsbereik op de kaart vergroten of de verdedigings- of aanvalsparameters tijdens het gevecht vergroten.

Songs of Conquest kan helaas niet gratis worden gedownload op pc. Maar je kunt de game kopen op de Steam-speeltuin of op de officiële website.

Als je van dit soort games houdt, mag je deze zeker niet missen! Duik in de wereld van magie en helden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more