Bladwijzers

Sonic Generations Nostalgia Edition

Alternatieve namen: Sonic Generations Nostalgia Edition

Processor: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video Card: 512 MB geheugen

Disk Space: 11 GB

Spel Sonic Generations is ontwikkeld door ontwerpers en programmeurs van Sega om de 20ste verjaardag van een van de meest populaire karakters in de computer wereld - een egel genaamd Sonic. Sonic Generations werd vrijgegeven bijna alle bestaande gaming platform, en de plot was om fans te voeren dappere egel snelheid op alle onderdelen van de game-serie, herinnerend aan elk van zijn avonturen. Spel leidt de hoofdpersoon in tijd voor alle vorige delen van het spel, te beginnen met de eerste, in sommige kan reizen om zichzelf te ontmoeten.

Computer reis

Het is opmerkelijk dat de ontwikkeling van games voor verschillende platformen hadden een aantal verschillen tussen de console-versies, en degene die werd uitgebracht voor de pc. Dus, Sonic Generations PC heeft een aantal belangrijke verschillen. De eerste is een eenvoudige navigatie door de levels, werelden, die elk kunnen worden benaderd vanuit de bijzondere locatie van het World selectie niveaus, sterk denken aan het oorspronkelijke niveau van de eerste delen van de Sonic games. Eerste niveau navigatie Sonic Generations is volledig interactief, kan het alles hetzelfde als in alle andere - Rennen, springen, interactie met objecten om ons heen, het enige dat is niet in het startniveau, zodat de vijanden en je kunt verplaatsen zonder veilig om te struikelen op een andere mutant of dalen op spikes. Aanvankelijk het spel Sonic Generations geeft ons bijna kleurloze wereld niveau selectie, maar als u door de verf vordert zal het helderder worden en zullen nieuwe levels openen, dragen held in de klassieke wereld is Sonic, de moderne, en later opende een derde wereld - het tijdperk Dreamcast.

Sonic werelden

Alle drie de partijen van de wereld van elkaar verschillen, maar behouden de algehele sfeer. Elk van de niveaus van een of meer van de wereld zal bestaan ​​uit vier onderling verbonden afleveringen, en elk niveau zal worden geopend na de passage van de vorige, en het maakt niet uit waarop de wereld dit niveau zal behandelen, het spel heeft een strikte volgorde. Na passage van de moderne wereld, wanneer Sonic de belangrijkste baas van de moderne wereld kan winnen Sonic open en bonus vierde wereld, dat is een gebrekkig mechanisme waarin de hoofdpersoon de zeven Chaos Emeralds moeten verzamelen. Zodra alle stenen worden verzameld, en het mechanisme is verholpen, kunt u toegang krijgen tot de strijd met de schurk van alle game werelden.

Bonussen

In elk van de handelingen van elk niveau van het spel zal worden verborgen bonus Red Star Ring, die een kans om nieuwe, onontgonnen eerder vaardigheden, het verhogen van uw loopsnelheid of hoogte springen held of nieuwe soorten aanvallen, die niet alleen voor u werken op een reis zal geven . Je moet voorzichtig zijn, omdat de locatie van de vijf gekoesterd ringen krijgt u een van de vele vrienden van Sonic, een klein dialoogvenster voor elke aflevering ontdekken. Na het doorlopen van alle niveaus, wordt het spel niet ten einde en voordat de speler zal extra missies waar hij niet alleen kan spelen Sonic, maar ook andere personages te openen, het uitvoeren van speciale taken en nog wat extra beloningen.

 

Computer spel Sonic Generations Nostalgia Edition