Bladwijzers

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Alternatieve namen: Sonic & SEGA All-Stars Racing

Processor: Pentium 4/Athlon 64 3. 2 GHz

RAM: 1 GB

Videokaart: GeForce 7600/Radeon X1300

Disk Space: 5. 2GB

Sonic Sega All-stars Rasing - arcade game gebaseerd op de avonturen van een van de meest herkenbare spel personages van de computer wereld, Sonic egel. Racing Sonic bieden ons om de concurrentie tussen een van de personages op het spel reeks bizarre auto of motor te houden. Elk van de beschikbare karakters zijn exclusieve functie die hij tijdens de check-in Sonic Sega All-stars kan worden toegepast. Sonic staat om te zetten in Super Sonic zal zijn, het verhogen van de snelheid en de kracht van uw auto. Sonic racegames, evenals andere nevenprojecten, zoals tennis en vele anderen, gebaseerd op het idee van de serie, kan de andere kant kijken naar een spel werelden en de meest populaire spellen in de geschiedenis van interactief entertainment.

Gameplay

Voordat het spel Sonic Sega All-stars Rasing we zien een zeer dynamische en kleurrijke video, waar de smaragdgroene jungle op diverse voertuigen, vliegtuigen, auto's, motorfietsen, vliegen herkenbare personages van alle spellen van Sonic. Volgende Sonic Sega spel genaamd geavanceerde menu waar je kunt kiezen uit verschillende opties beschikbaar races. De eerste van hen in Sonic Sega All-Stars zal een toernooi dat bestaat uit verschillende stappen, en die op hun beurt, net als het klassieke spel Sonic levels bestaan ​​uit vier afzonderlijke afleveringen. Thuis en objectief in elke fase - bezetten de top plaatsen die slechts drie. Alleen op deze manier zul je in staat zijn om de felbegeerde beker te winnen en ga naar de volgende stap, die zal worden gesloten tot dan. Naast het toernooi, in het hoofdmenu kunt u andere versies van het spel, enkele races en zelfs een optie selecteren wanneer u op een enkele computer te spelen met zijn vriend.

Heroes

Alle personages zijn bekend bij iedereen die ooit heeft gespeeld in een van de verhalen over de hoge snelheid Sonic egel. In het spel Sonic de race kan niet alleen spelen voor positieve personages, maar voor de beruchte schurken. Hier ontmoeten we oude vrienden zoals Dr Eggman, Tails vos, Ryu Hazuki, aap Amigo, Sonic zichzelf en een heleboel andere personages uit de wereld van gaming bedrijf Sega. Elk personage zal worden gecombineerd met zijn voertuig, en het onmogelijk te vervangen zijn. Wie zijn de helden zal gebruiken quads, en iemand zou meer dan een klein vliegtuig hebben gewild. Het is opmerkelijk dat in elk van Sonic Sega voertuigen verschilt niet alleen de eigenschappen van de proef, maar een unieke controle.

Controleer

Sonic Racing zijn niet zeer complex en claims natuurlijkheid van fysische modellen, is het echter niet nodig dat de partijen van dit genre. Belangrijk hierbij is een rel van kleuren en dynamische evenement, dat races in het dak. Alle wedstrijden zullen worden gehouden op de maximale snelheid, en vybudete constante druk op het gas, in een poging om effectiever voer de volgende beurt, het verdienen van deze bonuspunten of tijdelijke versnelling. Naast elk van de tracks wordt geregeld dozen met allerlei handige bonussen zoals homing raketten, mijnen of beheerd versneller. Een van de meest interessante game modi kunt u vele eenvoudige taken uit te voeren. Er is een afvalrace, het verzamelen van ringen, een schiettent en nog veel meer.

 

Computer spel Sonic & SEGA All-Stars Racing