Bladwijzers

SpaceInvasion

Alternatieve namen: SpaceInvasion

Kennismaking met het spel Farmerama online. Gloss nieuwe universa en vernietiging van werelden die zijn miljoenen jaren oud, kunt u genieten van de omvang van dit spel met volle teugen. Online game SpaceInvasion begint in de browser. Maar voordat u een duik in het hoofd stellaire strijd, kijken naar wat de systeemeisen zijn voor ons het spel. SpaceInvasion online game draait in een browser. Correct te laten werken, moet u Adobe Flash Player te installeren. Momenteel ondersteund bijna alle populaire browsers. Wat betreft de hardware - voldoende niveau en computer Pentium 3 met 16 MB RAM, het belangrijkste ding dat toegang tot het internet hadden.

Doe mee met het spel SpaceInvasion niet want zelfs het minste probleem. Om te beginnen met spelen moet u uw gekozen nickname opgeven - de bijnaam, wachtwoord, e-mailadres, geboortedatum, land van verblijf en accepteer de voorwaarden van deze overeenkomst. Registreer SpaceInvasion geeft u de mogelijkheid om nieuwsupdates games, evenals belangrijke game-evenementen ontvangen in uw mailbox, als je wilt kun je affiliate distributie.

SpaceInvasion online registratie kunt u in een van sterrenstelsels de wereld. U kunt uw eigen ster systeem te creëren, of het aangaan van een reeds bestaande.

Centrum van je ster galaxy - de planeet die veel voordelen kan hebben, maar er kunnen ook nadelen. Een van de belangrijkste kwaliteitsparameters van de planeet - de beschikbaarheid van middelen voor ontwikkeling (Kryptonite, ertsen, metalen, specerijen), kan de aard van de atmosfeer ook bemoeilijken uw leven en energie kan produceren op drie manieren. Ook, elke planeet heeft zijn eigen omgevingstemperatuur, de fysieke afmetingen en coördinaten in de melkweg. SpaceInvasion online spel, zodat u snel kunt verbeteren van uw planeet, economische en militaire ontwikkeling van de wereld kunt u kijken in "beoordeling van de planeet." Ook moet je kijken gebouwen, uitvoeren van wetenschappelijk verbeteringen en bouwen en trainen vloot.

Speel Spaceinvasion online, altijd spannend, het helpt om te ontspannen, maar het zal blijven waar je je brood te gebruiken want zonder bevoegde, tactisch en economische voorbereiding van je vloot en je planeet zal worden vernietigd tegenstanders.

Als u besluit om middelen te investeren in de wetenschap - dit is een zeer goede zet, want invistitsii in de wetenschap brengt een toename van de winning van middelen of vermogen van de vloot. Onder de gebouwen van het vermelden waard is de mijne die zich bezighouden met de winning van metalen, kryptonite - twee grote gebouwen die energie en middelen om te bouwen bieden. Het resulterende vermogen moet worden opgeslagen in het magazijn. Speel online game SpaceInvasion je heel vaak, en u kunt de levensduur van uw planeet te volgen, maar vergeet niet over de vloot strijd en elke zichzelf respecterende speler moet zijn eigen vloot. In de winkel heeft u de mogelijkheid om een ​​speciale baan die zal werken terwijl u SpaceInvasion spelen kopen. Met SpaceInvasion je kunt spelen vanaf elke locatie met internet toegang - of het nu een mobiele telefoon, tablet of oude computer. Stellar veldslag te breken op uw planeten zal u de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en plezier te geven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more