Bladwijzers

Space Pioneers 2

Alternatieve namen: Space Pioneers 2

Space Pioneers 2 online - deze browser strategie ruimte, waar de strijd om de macht in de ruimte. Het doel - om een ​​onoverwinnelijke imperium te creëren in de melkweg, koloniserende favoriete planeet, de ontwikkeling van industrieel complex interplanetaire of het creëren van een onneembare buitenpost.

Online spel Space Pioneers 2 niet de installatie van de game client nodig en is verkrijgbaar in elke moderne browser. Alles wat nodig is om het spel te starten, is het Register Space Pioneers 2.

Op de hoofdpagina is er een inschrijfformulier, waar u de methode van registratie kan kiezen, zijn er twee.

Eerste, met een account op Facebook of Google, door te klikken op de juiste knop en volg de instructies van de registratie in het spel.

Als je nog geen account op Facebook en Google registreren, dan moet je de tweede methode te gebruiken, zich direct inschrijven Looki-rekening van de site van het spel: in de registratie velden in te voeren een login (naam), e-mail en wachtwoord in en accepteer de overeenkomst met de regels van het spel en druk op "Registratie". Registratie op dit spel Space Pioneers 2 afgewerkt. Dan kunt u klikken op "Play! . "

Belangrijk! Looki-registreren van een account, krijgt u automatisch toegang tot alle games community!

Het voornaamste doel van de speler is het bouwen en ontwikkelen van hun galactische rijk. Om dit te bereiken zal het noodzakelijk zijn een aantal belangrijke gebouwen, die middelen voor de bouw en ontwikkeling van het rijk construeren.

Online spel Space Pioneers 2 heeft drie soorten middelen: metaal, kristal en Tritium.

Metalen en kristallen nodig om te kunnen bouwen van een gebouw en voor de studie van onderzoek, maar voor sommige doeleinden kan het nodig ook tritium (het wordt ook gebruikt als brandstof voor schepen).

Naast deze middelen zijn er nog nanobots - is een betaalde bron dat de tijd van de bouw van gebouwen, schepen en tijd studies kunnen verminderen.

Het spel heeft een waarde zoals energie (signaleert over de resterende en de totale hoeveelheid energie).

Space Pioneers 2 online game voor de ontwikkeling van zijn imperium heeft zulke gebouwen

Metalloshahta, Kristalloshahta Synthesizer en tritium - deze gebouwen de nodige middelen voor de bouw;

SES, GPP en windturbines - de bij de productie van de nodige energie gebouwen;

Shipyard - hier zullen nieuwe schepen te bouwen, bovendien vermindert de werf gebouwd hen;

Laboratory - zullen hier worden onderzocht de verschillende studies, bovendien vermindert de tijd van hun laboratorium studie;

Building Trust - dit gebouw vermindert de bouw van alle gebouwen;

Trading-database - u kunt trades te maken tussen spelers en huur Voyager;

Exchanger - hier kunt u onnodige militaire eenheden om te zetten in middelen en huren, als hij wisselaar en Megautilizator;

Androidozavod - dankzij hem, vermindert de bouw van andere gebouwen, schepen en verdediging

University - dankzij hem minder tijd om het onderzoek te bestuderen;

Prombaza - kunt u bouwplaatsen toe te voegen, kan worden uitgevoerd in parallel bouw van mijnen en energie-installaties worden uitgevoerd.

Game Space Pioneers 2 online heeft twee specialisaties: Merchant en Warrior.

Als je wilt vechten, houden de strijd, dan is het beter om te kiezen - de Warrior, en als prioriteit wordt geplaatst uitvoeren van vredesmissies, dan is het beter - Merchant.

Voor meer informatie over deze twee beroepen te lezen op gaming forums.

Het spel heeft acht afdelingen: Economie, Schepen, de dienst, marine, Systeem, handel, en andere spelers. Elke sectie heeft een eigen menu, waarin u een item kunt selecteren voor een bepaald spel probleem. Dus, speel het spel Space Pioneers 2 online is heel interessant.

Let op: de eerste 14 dagen van je karakter zal worden beschermd tegen aanvallen, dus het starten van het spel online Space Pioneers 2 spelen, raad ik aan om het te gebruiken om te vangen hun planeet te ontwikkelen.

Een andere zeer interessante eigenschap van dit spel, het is vakantie. Omdat op vakantie, je vloot en planeten gedeeltelijk omgezet in een andere deelruimte die niet toestaan ​​dat andere deelnemers in het spel, op vele manieren, om je rijk te vallen. Bovendien, tijdens de vakantie, mijnen blijven middelen (niet op volle capaciteit) extract, schepen blijven ontmoeten en gebouwen te bouwen.

Net als veel andere spellen, is er een mogelijkheid als je lid wilt worden van de Alliance of maak uw eigen. Waarbij, zijn er een aantal voordelen in het spel.

In het algemeen spelen Space Pioneers 2 is leuk en spannend voor iedereen die ruimte avontuur houdt.

Space Pioneers 2 Online registratie is open voor iedereen, deze mysterieuze wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more