Favorieten

Space Rangers 2

Alternatieve namen: Space Rangers 2

Game Space Rangers 2 is opmerkelijk omdat het werd ontwikkeld in de Russische Federatie. Als de makers van het project was het beroemde bedrijf Elemental Games. Het spel werd gepubliceerd in eind 2004 en onmiddellijk na de presentatie werd overgenomen door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Ondanks zijn eerbiedwaardige (door gaming normen) leeftijd, en het project tot nu toe trekt gemakkelijk spelers van over de hele wereld. In de westerse landen, is het bekend als een spel Space Rangers 2.

Een ander verschil met de meeste computer-games is een combinatie van verschillende genres in een project. Zo is in de ruimte rangers gemakkelijk bekijken notities RPG en tekst avontuur, de beste elementen van turn-based en real-time passeren strategieën, en iets van het project en nam actie games en arcades. Gewoon om ervoor te zorgen dat, voor zover geluid en verslavend spel is, kunt u deze downloaden Space Rangers 2. Je verwacht ernstige ruimte avontuur, die, zoals de praktijk laat zien, zijn het meest interessant voor de gemiddelde speler.

Space Rangers 2: Dominators brengt u tijdens de 250 jaar na de brutale oorlog voorbij was met de beschaving klisanov. Om precies te zijn, reist u in 3300god. In de arena van de vier fundamentele menselijke beschaving waarmee de natie heeft besloten om samen te werken. Onder hen:

1. Maloqs.

2. Lagers.

3. Feyany.

4. Gaalians.

Alle soldaten zullen uiteindelijk moeten komen samen in een coalitie, als de vijanden verschijnen aan de horizon - Dominators - kibermonstry, die hun eigen unieke intelligentie hebben. Zoals u kunt zien, in de Space Rangers 2 spel je leuk en spannend zal zijn, het ontwikkelen van allerlei strategieën die kunnen leiden naar de overwinning eigen volk. Space Ranger - In het spel zal je je eigen personage te beheren. Het kan een breed scala aan vaardigheden te ontvangen, maar om dit allemaal te doen zal zijn voor het enige doel - om de melkweg te redden.

In Space Rangers 2 helden lichtjes opgewaardeerd ten opzichte van vorige afleveringen. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe klassen begonnen - zeerovers en huurlingen. Elk van de leden van de klasse heeft speciale vaardigheden die van grote hulp zijn in de confrontatie met de Dominators.

Kunnen kiezen voor je held zal beschikbaar zijn in Space Rangers 2 schepen sterrenschepen. Dit is een belangrijk middel van vervoer, zonder welke slagen mislukken. Je zult in staat zijn om het schip te verbeteren en aan te passen aan uw behoeften.

Voordat je het spel begint moet je downloaden Space Rangers 2. Dit kan gemakkelijk en snel worden uitgevoerd door de torrent. Project Setup duurt minder dan 20 minuten, en direct na dat u in staat om zich onder te dompelen in de ongelooflijke wereld van de ruimte zal zijn.

Om te zien met mijn eigen ogen en stel je voor wat is dit spel, raden wij u te heroverwegen Space Rangers 2 video trailer. Dit zal helpen om de meest juiste indruk te maken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more