Bladwijzers

Space Rangers HD

Alternatieve namen: Space Rangers HD

Game Space Rangers HD: Revolution - een perfect voorbeeld van hoe het spel opnieuw uit te geven in HD is misschien haar leven te veranderen. Met het nieuwe project ademhaling fans kunnen "denken aan de jeugd" door het spelen van je favoriete spel in een geheel nieuwe indeling. Bovendien is de kans op het aantrekken van een nieuw publiek groot genoeg is - jonge gamers eindelijk aandacht besteden aan de Space Rangers, het waarnemen van hen als iets nieuw en waardig, niet Terwijl hij zag als een godvergeten zeldzaam boek, waarin hij meer van hun grootvaders gespeeld.

Op het moment, het spel Space Rangers HD: A War Behalve een sensatie, en werd de eerste en enige project dat met succes de beste elementen van de meest verschillende game genres kon combineren. In het tweede deel van het spel noten verweven RPG en arcade, strategie en tekst quests. Daarom, ontwikkelaars en er werd besloten om nieuw leven in te blazen is in dit spel. In aanvulling op het nieuwe formaat project beschikt over de toevoeging van een aantal updates.

Voordat je speelt moet de Space Rangers HD zijn: downloaden Revolutie. Tot op heden, het spel loopt soepel over alle bestaande besturingssystemen, dat is heel comfortabel en gemakkelijk te onderscheiden van vele andere projecten. Ook kan het project soepel draaien zelfs op breedbeeldschermen, de foto in dit geval ziet er gewoon prachtig. Geen twijfel, in de geactualiseerde versie van het spel Space Rangers HD: The revolution veel interessanter om te spelen zal zijn, niet alleen door verbeterde kwaliteit, maar coole graphics.

Zijn toegevoegd en een aantal vernieuwingen in de gameplay zelf. Bijvoorbeeld, besloten de ontwikkelaars om verder te compliceren het proces van strijd en militante naast robotic dominators voegde een nieuwe klasse vijanden - ruimte piraten. Spanning op het spel zal je onmiddellijk na het gevoel in staat zal zijn om de Space Rangers HD: A War Apart te downloaden. Onthul het geheim en je vertellen dat je kunt kiezen welke kant om je personage te verdedigen. Nu je kunt worden als een partij voor de menselijke coalitie en ondersteuning van de krachten van het kwaad.

Heeft belangrijke wijzigingen en een lijst met voorgestelde taken ondergaan. In de conceptversie van de HD-quests en missies werd veel en hen nog interessanter zal zijn. Het spel werd negotiation functie geïmplementeerd en personages kunnen invloed hebben op hun tegenstanders, drongen er bij hen om hun gedachten en "octyl" veranderen om zo te zeggen.

T ritje in de Space Rangers HD: The Revolution schepen tekst liefhebbers van avontuur, want hier hun aantal steeg met een paar keer. Je zult in staat zijn om mindfulness en logica, intelligentie en behendigheid te oefenen.

Om te visualiseren (voor degenen die het spel niet hebben meegemaakt) en vergelijken met de vorige versie (voor degenen die al ervaring hebben met het project hadden), stellen wij voor om te zoeken naar het spel Space Rangers HD: Revolution video trailer, die wordt beschreven in detail alle belangrijke nuances van het spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more