Bladwijzers

Spartan Wars

Alternatieve namen: Spartan Wars

Spartan Wars game is een spel dat je zal meenemen op een reis onder leiding van de goden.

Spartan Wars online - dit is een spel over de Spartaanse strijd waar de strijd zal worden doordrenkt met bloed.

In Spartan Wars registratie is eenvoudig en bijzonder veel tijd je hebt, natuurlijk, zal niet nemen.

Om zich te registreren in het spel heb je nodig:

1. Internetverbinding en een browser.

2. Zoek in een zoekmachine's game Spartan Wars Empire Of Honor.

3. Ga naar de hoofdpagina van de site, klik op de link "Registreer", zegt.

4. U krijgt een formulier in te vullen zien.

5. Voer de eerste cel in uw gebruikersnaam. Dit kan een echte naam en fictief zijn.

6. Vervolgens schrijf je naam of komen met een login en vul hem in.

7. Voer het adres van uw mailbox.

8. Kom met een speciaal wachtwoord voor het spel en schrijf het in de juiste cel.

9. Voer vervolgens het wachtwoord opnieuw in om te bevestigen.

Belangrijk! Deze items gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

10. Klik op "Registreer".

Game Sparta Warriors biedt keuze tussen drie goden te selecteren. U krijgt de gelegenheid om drie stappen uit te voeren met de goden worden gegeven

- Aanbidding (worship) - U kiest god, die de bewoners die in je stad woont zal aanbidden. Je held kan alleen aanbidden een God uitverkoren, en elke god geeft de stad haar oorspronkelijke bonussen. God alleen kan het productiepotentieel van de boom, en de andere iets anders te verhogen, en zo

- Level Up (verbetering) - wanneer het niveau van de god u het aantal bonussen dat deze god kan brengen naar je stad te vermenigvuldigen. Om dit te doen moet je een bril geloof nodig. Meestal verdienen ze in de strijd en het gebruik van het slachtoffer. Geloof is belangrijk punten verdienen zo spoedig mogelijk.

- Sacrifice (offer) - in dit geval je god kaart doneren aan punten voor haar geloof te krijgen. Meestal alleen doneren de kaarten goden, die de speler twee, en dus is het beter dat je dat niet doet.

Speel Spartan Wars U zal worden onder de voorgestelde troepen

1. Scout (Scout). Deze snelle troepen, maar zeer zwak. Zij zijn de verkenners. Ze kunnen gebruikt worden voor onderzoek in andere steden. Scouts brengen u informatie over de middelen en krachten van je tegenstander.

2. Zwaardvechter (zwaardvechter). Ze worden beschouwd als de ruggengraat van elk leger. Hun wapen - een zwaard. Ze hebben bonussen tegen krijgers die met bijlen en cavalerie aangevallen, maar deze troepen zijn gemakkelijk gedood met pijlen. Het belangrijkste voordeel van zwaardvechters, ze zijn goedkoop en kunnen veel doen om te kopen.

3. Spearman (Spear). Dit is de belangrijkste sterke krijgers die te voet gaan. Hun wapen - een speer. Ze hebben een bonus tegen zwaardvechters en cavalerie troepen, Ze zijn ook makkelijk te doden met pijlen.

4. Axeman (axemen). Het is heel krachtig krijgers. Hun wapen - een bijl. Ze hebben een bonus tegen speerwerpers en cavalerie troepen. Deze troepen gemakkelijk gedood met pijlen.

5. Archer (Archer). Deze troepen hebben macht tegen mond troepen, maar ze zijn heel zwak in het verdedigen

6. Cavalerie (Cavalerie). Dit dwingt dezelfde zwaardvechters, alleen te paard. Hun wapens zijn zwaarden. Ze hebben een bonus tegen strijders die met bijlen en tegen boogschutters aangevallen. Hun meest snel kan hordes infanterie te doden.

7. Lancer (Knight). Dit zijn dezelfde Spear, alleen te paard. Ze vallen met speren. Ze hebben een voordeel ten opzichte van zwaardvechters en boogschutters.

8. Axerider (Axeman te paard). Het krijgers die een bijl en gaan rijden. Ze hebben een bonus tegen speerwerpers en boogschutters.

Spartan Wars speel je in een hartslag. Spartan Wars Online - dit is het spel voor jou!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more