Bladwijzers

Sparta War of Empires

Alternatieve namen: Sparta: Opties van Empiress

Sparta: War of Empires - militaire en economische strategie in real time.

Zdes je verwacht epische gevechten, de legendarische prestaties, en natuurlijk een spannend avontuur. Je belangrijkste doel in het spel zal de strijd aan met andere spelers, evenals de meest meedogenloze koning Xerxes in te voeren. Wie zal winnen, dat en de macht te krijgen over de oude wereld.

Dlya om te winnen moet je eerlijk probeer je eigen leger te creëren, bouwen en de muren van zijn beleid te versterken. Maar dat is niet alles, want een van de belangrijke onderdelen zijn de middelen:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya rond en starten in Sparta: War of Empires te spelen u op de steun hij Leonid, koning van Sparta te komen!

Odnim mogelijke manier om succes te bereiken is de verovering van de naburige beleid. Voor dit spel Sparta: War of Empires omvat meer dan dertig verschillende eenheden, zij omvatten:

  • stremitelnye Macedonische horsemen
  • stoykie Griekse hoplieten,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse zij zullen in een enkel systeem en zal vechten tot het bittere naast elkaar.

Razvivatsya en spelen het spel Sparta: War of Empires kan op verschillende manieren:

  • V als je niet klaar om direct vechten tegen de echte vijand, dan is er een kans om hun hand proberen met een computer vijand. Oracle zal u vertellen waar u een betaalbare doel te vinden. Voor de verovering wijten beloning in de vorm van ervaring, de troepen en, natuurlijk, middelen.
  • Takzhe er een andere manier rijk, bouwt hij Togosa te krijgen, en dan is de verovering van koloniën. Welke bevat een heleboel verschillende bronnen, zodat het langer een kolonie onder uw invloed, hoe meer middelen die je kunt krijgen. De waarheid moet niet vergeten de nobele commandanten die ook willen meedingen naar de lekkernijen. Daarom tijdig tekenen overeenkomst inzake wederzijdse bijstand met ander beleid, het zal u nog krachtiger te maken!

Krome dit spel Sparta: War of Empires geeft u de mogelijkheid om een ​​alliantie te maken of deelnemen aan een bestaande. Om dit te doen, ga dan naar de dichtstbijzijnde ambassade en maak uw keuze. Het moet zo veel mogelijk vast te leggen als het Pantheon en te ontwikkelen. Dan al snel zul je de nieuwe koning van Sparta te worden! Echter, je moet voorzichtig zijn, want in de omgeving, met name het oosten freestyle Griekenland zijn wrede vijand Perzische koning Xerxes en zijn leger. Zij zullen voortdurend de aanval van de Pantheon. Maar wanhoop niet, want voor de overwinning op de Perzen in de toekenning van de goden je krijgt Orichalcum, zal het beschikbaar stellen van de koning troepen te maken en geef ze kracht en energie tweemaal. Na dat, kan niemand je leger te weerstaan. Nu alle acties alleen afhangen van u, snel te verzamelen zijn dappere krijgers, beleid te versterken en start het nieuwe wandelen!

 

Empire at War Sparta - Schrijf je in en spelen!