Bladwijzers

Spec Ops: The Line

Alternatieve namen: Spec Ops: The Line

Game Spec Ops: The Line - is een multi-platform spel in het genre van de militaire actie van de ontwikkelaar Yager Development, gepubliceerd 26 juni 2012. Localizer op het grondgebied van de Russische Federatie is 1C-SoftKlab, die het spel uitgebracht in het Russisch op hetzelfde moment met de wereldpremière. De jongens van Yager creëerde een heel goed spel. Als je begint te spelen Spec Ops: The Line, dan zeker hoeveel zullen het erover eens dat het verhaal in dit spel echt opvalt!

Dus, in het spel Spec Ops: The Line verhaal over de gebeurtenissen zijn de hoofdpersoon, die hier is Captain M. Walker. Hem als commandant van de groep vechters gooien in Dubail dat omdat frequente ongelooflijk sterk en lang zandstormen bedekt met zand, zodat wonen in het ondraaglijk werd. Het merendeel van de lokale bevolking beheerd buiten de stad te nemen. Nu Duban achter sommige mensen en roversbenden. Eenmaal in het centrale deel Dubail gebaseerd hoofdkantoor drieëndertigste bataljon shtatovskie leger onder leiding van kolonel Conrad. Na zes maanden van volledige stilte komt plotseling uit kolonel boodschap van standaard evacuatie missie. Om de situatie te verduidelijken, en de reddingsoperatie in de stad, stuurde een speciale groep "Delta" onder het bevel van Walker. Omdat al in Duban, rel realiseert zich dat ze kwam in een echte puinhoop combat.

Game Spec Ops: The Line pc ontwikkelaars zo opgevat dat het uiteenlopende eindes. 4 opties beschikbaar voor gamers Voltooi het spel. Punt van de passage van de variant eindes gelegen in het laatste hoofdstuk, en nee het heeft geen invloed op de actie gamer tijdens het spel. Dat is wat het spel aangeboden eindes

1. Captain M. Walker maakt Colonel Conrad zichzelf te doden, of hij zelfmoord pleegt, praten met kolonel

2. Captain M. Walker besluit de kolonel vermoorden, en dan huren van het apparaat, die het brengt naar huis.

3. Captain M. Kolonel Walker beslist om te doden en worden gedood in een vuurgevecht met de reddingsploeg.

4. Captain M. Walker besluit de kolonel te doden, en verwijdert vervolgens alle vechters van het reddingsteam, en hij besluit om te verblijven in Duba.

Als u nog niet besloten of Ops Spec: The Line downloaden, dan raden wij u vinden op het internet over Spec Ops: The Line beoordeling. Na het lezen van vele meningen van critici of ervaren gamers als het zien van het overzicht video's en game trailers, zal het makkelijker zijn om te beslissen of je moet downloaden en installeren op uw pc.

Installeren van het spel en beginnen te spelen, zal je kennis maken met de volgende tekens:

1. Onthechting van "Delta" - Captain Martin Walker, 1st Lt Adams - Zware Art. Sergeant Lugo - sluipschutter.

2. Damned (33ste Bataljon) - Kolonel John Conrad, DJ - oorlogscorrespondent, maffiabaas, eerste luitenant McPherson, Staff Sergeant John Forbes.

3. CIA - Kastavian agenten, Daniels, Gould, Riggs.

In Spec Ops: The Line missie. Hun ontwikkelaars zijn ingebracht in het spel heel veel. Het begint met een proloog, daarna 15 hoofdstukken en een epiloog, zodat iedereen, zelfs de meest kieskeurige gamers zal zijn waar ze terecht kunnen.

Als u geïntrigeerd door ons verhaal over het spel, ga dan naar de officiële website http://www. specopstheline. com / index. html en download het spel. Zeker blij om meer dan een uur te besteden voor de passage van deze fascinerende en zeer degelijk gemaakt spel in militaire stijl.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more