Bladwijzers

Spelkracht 3

Alternatieve namen:

Spellforce 3 real-time strategie en RPG tegelijkertijd, er is hier zelfs een beetje een simulator voor het bouwen van steden. De game heeft goede graphics en een uitstekende muziekselectie.

Je moet een klein detachement leiden om verschillende rampen te voorkomen en de fantasiewereld met al zijn inwoners niet te laten sterven. Laat de sluwe dwergheerser, gedreven door zijn lust naar macht, de wereld niet in chaos storten. Onderweg moet je voorkomen dat de duistere elven een destructief ritueel uitvoeren. Je moet opschieten met de taken, de elven zijn al begonnen met het verzamelen van zielen voor het donkere sacrament en de dwergkoning is klaar voor alles omwille van macht en glorie.

Voordat je Spellforce 3 speelt, moet je zoals gewoonlijk naar de personage-editor gaan om het uiterlijk van het hoofdpersonage te kiezen.

Vervolgens vind je veel avonturen in een fantasiewereld vol met verschillende wonderen en schurken. Alles, zoals meestal gebeurt in dit soort games.

Tijdens de passage selecteer je een team van satellieten, zonder welke het niet mogelijk is om alle vijanden te verslaan.

Elk van de metgezellen heeft zijn eigen vaardigheden en zelfs karakter. Je kunt niet het hele team meenemen, dus beslis wie je kiest, afhankelijk van de taak. Soms nemen metgezellen deel aan een dialoog en dit opent extra antwoorden, en soms bespaart het zelfs veel tijd en helpt het om de taak veel sneller te voltooien.

Het plot van de game is niet slecht, maar er zitten aardig wat clichés en voorspelbare momenten in, maar het einde zal je toch een beetje verrassen.

Daarom zijn extra speurtochten soms veel interessanter dan de hoofdverhaallijn en zijn ze vaak niet verstoken van humor.

Er zijn zes parameters voor het pompen in het spel:

  • Wreedheid - melee
  • Discipline - bescherming
  • Gevechten op afstand - boogschieten
  • White Magic - Ondersteunende spreuken
  • Elementaire magie - Elementaire krachtspreuken
  • Black Magic - Het toebrengen van schade aan vijanden met duistere kracht

In elke parameter hangt het van u af welke ontwikkelingstak u kiest, terwijl de tweede inactief wordt.

Verzamel goud, voorwerpen en materialen van verslagen vijanden. Hiermee kun je je uitrusting voortdurend verbeteren en helpen met deze begeleidende karakters. Bovendien vallen pantseritems en wapens van een klasse hoger dan wat je draagt soms uit. Na deze uitrusting kun je nog steeds verbeteren.

Gameplay is even wennen. Aan het begin van het spel is niet alles duidelijk en begrijpelijk, maar na verloop van tijd, zonder problemen, kun je alles uitzoeken.

Dit is het derde spel in de serie. Dit universum heeft zijn bewonderaars en het zal in de eerste plaats voor hen interessant zijn. Maar de plot hier is niet verbonden met de vorige delen. Dit is een apart verhaal, en zelfs als je nieuw bent in de serie, zal het interessant voor je zijn om te spelen.

soorten activiteiten wachten op je, je kunt verhaalmissies doorlopen, extra missies spelen of zelfs het basishoofdkwartier ontwikkelen en voltooien.

Spellforce 3 gratis downloaden op pc zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op de Steam-portal of op de website van de ontwikkelaar. Bovendien is de prijs van het spel vrij laag.

Installeer het spel nu en begin je reis door de magische wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more