Bladwijzers

Spiral Knights

Alternatieve namen: Spiral Knights

Spiral Knights - multiplayer online role-playing game. Combineert verschillende genres. Gemaakt voor liefhebbers van avontuurlijke reizen door onbekende werelden. Je zult Clockworks planeet te leren en te bestrijden zijn bewoners. Spiral Knights spel lijkt vrij simpel, maar toch in de toekomst, zal je al haar fascinatie voelen.

Wat zou er moeten snel naar de gameplay waard om te beginnen om uw account aan te maken in het spel. Spiral Knights Wie denk je een tweede keer te delen. Alleen de benodigde gegevens correct specificeren:

  • Vul uw e-mailadres;
  • Invent en noteer uw wachtwoord, bestaande uit ten minste zes tekens.

En kan direct beginnen met het spelen van het spel Spiral Knights. Hier in de vroege stadia kom je met een naam voor je personage, of u kunt een willekeurige keuze van de naam van het internet programma te gebruiken. En maak vervolgens een karakter - zijn mom, van de voorgestelde vier opties. U kiest de eerste uitrusting, en door de manier, wanneer je personage zelf al een zwaard, schild en pistool. Nog moet beslissen over de kleur, die in de toekomst kan niet meer worden gewijzigd. In dit stadium kunt hebt toegewezen aan je karakter.

Nu beginnen. Uncharted planeet - Clockworks, krijg je een onverwachte crash van uw schip. En je met zijn drie metgezellen, net als u besluit izvedyvat grondgebied. Je bevindt je in de stad van Haven. Hier is er ongelooflijk. De wereld is zo fantastisch dat verandert voortdurend geleverd.

Spiral Knights dus als je kunt spelen samen in guilds, bestaande uit vier personen, en alleen vechten.

Al uw apparatuur en noodzakelijke items in het spel, heeft u de mogelijkheid om te verkopen op een veiling, of gewoon kopen. Maar dan is er de ideale optie voor het verdienen van

  • Veiling en middelen
  • Tokens;
  • Kraft;
  • Recepten,
  • Wederverkoop.

Veiling en middelen - de mogelijkheid om uw bestaande middelen te verkopen op de veiling, terwijl het opsporen van de lopende en dure middelen.

Tokens - als extra inkomsten. Op elk niveau zal drop-out van de kisten.

Kraft - dingen te verkopen om de prijzen te mesten.

Recepten - verkoop van eerder op de goedkope recepten gekocht.

Bestaande bouw - na afloop van de veiling - om te bieden op uw product en verkopen het.

In het algemeen, is het noodzakelijk om te draaien zoals fraude en het verbeteren van uw apparatuur.

Spiral Knights online game ontwikkeld cartoony graphics, als een eenvoudige, maar vrij hoge kwaliteit. Zodat je niet ontmoedigd, deze games bieden veel plezier en opwinding. De gameplay is ook vrij vermakelijk, zo'n overvloed van massastrijd niet overal gehaald.

Een kans om het spel Spiral Knights gratis spelen, fabrikanten automatisch verhogen hun kring van fans, en dit trok andere spelers.

In deze spannende wereld en iedereen kan vallen, maar vasthouden aan het vrij is niet gemakkelijk. Maar het is de moeite waard om te proberen je hand! Vervolgens, in de wereld van het onbekende!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more