Bladwijzers

Splinter Cell: Blacklist

Alternatieve namen: Splinter Cell: Blacklist

Play Splinter Cell: Blacklist - is een nieuw project, die werd opgericht door bedrijven - Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto. De uitgever van dit spel, gepresenteerd niet minder bekend bedrijf - Ubisoft Entertainment. Het spel is gemaakt en uitgebracht in 2013, het jaar. Dat is tweeduizend dertiende jaar voor veel spellen ongelooflijk belangrijk jaar. Het is vermeldenswaard dat in 2013, het jaar bleek een hoop spellen, maar dit - was de meest populaire! Dit spel zou de aandacht van een groot aantal gamers te trekken uit de hele wereld. Splinter Cell: Blacklist pc zeer interessant spel. Algemeen direct na de gamer krijgt in het spel, hij beseft meteen dat de ontwikkelaars hun best deden! Een ongelooflijke hoeveelheid computer bedrijven, zijn ontwikkelaars proberen om een ​​meesterwerk te creëren, maar niet altijd, zijn deze pogingen met succes bekroond. En bedrijven Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto - bleek een spel dat zowel nieuwe en interessante, en spannend, en gedenkwaardige geworden maken! Dit is een ongelooflijke werk wordt gedaan door de ontwikkelaars - verdient lof!

Waarschijnlijk heeft iedereen vraagt ​​zich - in Splinter Cell: Blacklist hoe om te spelen? Maar we zullen natuurlijk vertel je in het kort hoe en wat je bezig zullen zijn tijdens het spel.

Zodra u het proces van het spel te beginnen, het eerste wat na het starten van het spel Splinter Cell: Blacklist - ziet u meteen een beetje promo video. In deze video zie je hoe de schurken proberen om de Verenigde Staten van Amerika aan te vallen, om deze vreemde, iets heel verschrikkelijk te creëren. Maak alle inwoners van dit land om te knielen. Intimideren hen. Voor deze vreselijke schurken begonnen met de voorbereidingen moorddadige aanvallen. Je tegenstanders zijn begonnen met het afbreken van de basis van de Amerikaanse ambassade. Uw taak is om een ​​groot land te redden! Je nodig hebt om terreur aanslagen te voorkomen, om het bloed van vreedzame en onschuldige burgers - niet werpen! Dat mensen veilig op Amerikaanse bodem kon lopen en zijn niet bang. Tijdens het spel zal je bekend om je te zien, Sam. Eigenlijk moest hij met pensioen, maar nog steeds, hij is hier. Het belangrijkste is - hij heeft niet het vechten vaardigheden die u zullen tonen een korte training missie verloren.

Geloof me, je zeker moet Splinter Cell downloaden: Blacklist. Dit is een ongelooflijk spannend project. Wij raden u aan, voordat u het proces van het downloaden van games op het internet om Splinter Cell zien gaan: Blacklist video. Bekijk een aantal demonstratie video's om u te helpen genieten van alles dat je het spel kan bieden. Je kijkt naar de basis-missie, een aantal eerste stappen in het spel. Het zal worden beklommen en informatief! Wanneer je promo's kijkt, kunt u direct doorgaan met de game te downloaden. Check out de officiële website van het spel - (http://splintercell. ubi. com / blacklist / en-us / home /), voor het downloaden check - Splinter Cell: Blacklist systeemvereisten, als uw pc voldoet aan deze eisen, dan kunt u rustig beginnen slingeren het spel.

Wij raden u aan om het gedownloade bestand op virussen controleren. Dit zal zorgen voor de veiligheid van uw computer en laat zich niet een enorme hoeveelheid tijd in beslag nemen. Het is heel belangrijk om te doen voordat u het bestand hebt uitgepakt. Zodra u ziet dat het bestand "schoon" is, kunt u veilig het spel te installeren op uw pc en geniet van het spel dimensie!

Wij wensen u veel succes! U beschikt over alle noodzakelijke werkzaamheden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more