Bladwijzers

STALKER: Clear Sky

Alternatieve namen: STALKER: Clear Sky

Spel STALKER: Clear Sky - fantastische multiplayer role-playing game in het genre van de first-person shooter, dat is het officiële gedeelte prequel genaamd S. : Shadow of Chernobyl. Als het eerste deel en de prequel ontwikkeld door GSC Game World. Stalker Clear Sky spel toont gebeurtenissen die een jaar heeft plaatsgevonden voor die incidenten die bekend zijn van het officiële gedeelte van het perceel. Naar het midden van de zone te dicht groep stalkers. Gebeurt onverwacht gewelddadige uitbarsting, waarna verandert het hele gebied. Veel van de soldaten die zich in plaatsen anomalieën overleden. Binnenkort conflicten tussen facties, uiteindelijk groeien tot een echte oorlog om territorium en gebied artefacten. Protagonist - de huurling genaamd Scar. Hij overleefde meer uitstoot, terwijl alle leden van zijn team werden gedood. Vertegenwoordigers van de geheime groep "Clean Sky" arme man gevonden op het spoor in het noorden van de moerassen en meegenomen naar hun basis. Het is hier dat Scar oklemalsya en begon toen te werken met hun redders. Wat er vervolgens gebeurt, kun je leren, begint Stalker Clear Sky spelen.

Gevangen in een fantasie wereld, zult u in staat om een ​​gedragslijn te kiezen. U kunt een omstander of een actieve deelnemer in wat er gebeurt om geworden. Ongeacht uw acties de wereld is altijd rijk aan een verscheidenheid van evenementen. Met elke stap verwachten dat je nieuwe verrassingen. Bijvoorbeeld voor de volgende beurt kan worden geconfigureerd in een vriendelijke groep stalkers of den gevaarlijke monsters, een val waaruit is het praktisch onmogelijk om te krijgen of waardevolle trofee. En om zo'n onvergetelijke reis uit te voeren, hoeft u alleen maar Stalker Clear Sky downloaden. Innovatief systeem leven simulatiespel controleert alle personages en gebeurtenissen in de Zone. Daarom is de wereld is echt levendig en wendbaar. Dynamiek in gameplay toevoegt en verander de tijd van de dag. Immers, op de dag of nacht op straat hangt van veel dingen. Wij geven een klein voorbeeld. In de duisternis, zie vele dieren beter, zal je niet vertellen de persoon aan wie in het donker moeten nog voorzichtiger zijn. Misschien 's nachts is het niet waard leunend uit schuilplaatsen? In het algemeen, de hele tijd, en je zult moeten leren om het te begrijpen. Ongeveer duizend stalkers met succes overleven in deze wereld. Ze doen onderzoek, zo nodig in te voeren in de strijd, maken handelstransacties, met elkaar communiceren en vergeet niet over de rest. U kunt een van hen te worden en te leven de levensstijl die de meeste voorkeur. Gelukkig is de vrijheid van handelen in het spel het toelaat.

Om zonder kleerscheuren uit te komen uit de strijd, moet je zorgen voor betrouwbare versnelling. Stalker Clear Sky wapens vrij divers, naast kleine dingen zoals de geluiddemper, granaatwerper, sniper scope voor verbetering vatbaar. Beschikbaar voor gebruik en andere ondersteunende items: beschermende kleding, EHBO-kits, detectoren, bandages, bescherming tegen straling. Zodra u downloaden van de video Stalker Clear Sky, kan direct actie ondernemen en uiteindelijk naar rijkdom en roem te bereiken en, ondanks alle aankomende problemen.

Prequel in staat om de gebruiker met vele mogelijkheden, die u zal verleiden behagen. Het leven staat niet stil, en met het veranderen en favoriete entertainment. Probeer het - je zult er geen spijt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more