Bladwijzers

Stalker Online

Alternatieve namen: Stalker online

Tot slot was er wat werd verwacht door alle fans van de beroemde serie van games S. R. Er is al veel gezegd en verteld over hoe het eruit moet zien het spel Stalker online bij diverse online fora. Alle grote leger van online gamers CIS verwachte moment dat het dezelfde online game Stalker hen zal verrassen met zijn triomfantelijke uitgang naar de open ruimten van het internet.

En zie, een bedrijf van programmeurs van Yekaterinburg cybertime System verzamelde moed, en proberen om de wensen van de fans van de serie tegemoet te komen, heeft deze langverwachte poging genomen en liet ons zou moeten uitzien online game Stalker. Gefeliciteerd lieve gamers! Nu kun je online stalker spelen!

Voor degenen die het niet weten. Alle games in de serie S. R. gebaseerd op maximale realisme simulatie van het leven in de Tsjernobyl Exclusion Zone. En in de nabije toekomst, een alternatief waar NPP opgetreden krachtiger emissie van straling. Dit natuurlijk invloed op de omgeving van de Zone. Uitgegaan naar de verschillende afwijkingen, artefacten, enz. verschijnen § Het is de studie van deze verschijnselen en omgaan met stalkers - kluizenaars Zone. Voor een van hen en je hebt om het spel online stalker spelen.

In Stalker moet online te spelen door het starten van de game bestand van uw computer. Je kan het spel downloaden op de belangrijkste site van het spel.
1. In de "Download spel" en kies vervolgens een van de links om te downloaden.
2. Wanneer het archief om het spel op je computer geladen, pak de bestanden in het.
3. Met behulp van unzip het bestand eenvoudige installatie, en u kunt het spel online stalker spelen.
Vervolgens op de site van de game moet je worden doorgegeven Stalker registratie.
1. Eerst moet u akkoord te gaan met de regels van het forum Stalker-Online,
2. Voer vervolgens uw gebruikersnaam (de naam waaronder je leert in het spel en op de website)
3. E-mailadres
4. Wachtwoord bevestiging
5. Selecteer de taal die u comfortabel om te bespelen zijn, tijdzone.
6. Voltooi een eenvoudige controle dat de registratie Stalker doorkruist een levend persoon en niet een bot.

Speel Stalker Online krijgt u alleen als uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten:
Minimale systeemvereisten:
Video: NVidia GeForce 8600, Ati X1600 met SM3. 0 met minimaal 256MB geheugen
RAM: 2Gb
CPU: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
Systeem: nieuwste DirectX 9. 0C. NET Framework 3.

Bij het inchecken in het spel voordat je Stalker opent onmetelijke universum behoud entourage strijd om te overleven in een beperkte zone van de kerncentrale van Tsjernobyl. Stalker online is momenteel in beta. Dat is, in de toekomst moet je verwachten alleen nieuwe verbeteringen van game-ontwikkelaars.

Stalker online spel waarin de meeste van de tijd gegeven om allerlei taken en quests uitvoeren. In het begin kunnen ze lijken te simpel, maar met de accumulatie van ervaring uw stalker sterker worden en ontvangen taken gericht, bijvoorbeeld, een diepgaande studie van afwijkingen Zone. Voor de uitvoering van alle taken krijg je een ervaring die verder gaat op de ontwikkeling kenmerken van uw stalker. Het spel heeft geen duidelijk omschreven character classes, want je bent zelf vrij om de rol die je smaak kiezen.

Alle online game Stalker gebouwd op democratische beginselen, waar iedere gamer forum spelletjes recht om hun mening en suggesties over je favoriete spel te publiceren, om het nog beter te maken. Word nieuwkomer onder stalkers. U kunt kiezen voor zichzelf het lot van een huurling of ga de weg van ascese, en misschien zou interessanter zijn om het mysterie van de Zone te ontrafelen. Opties die je spannende wereld Stalker navigeren online je in overvloed, en elk van hen geeft echte emoties.
Stalker online spel staat voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more