Favorieten

Star Wars Battlefront 2

Alternatieve namen: Star Wars Battlefront 2

langverwachte Star Wars Battlefront 2-game.

Getargeted drie ontwikkelingsstudio's uit Zweden, Canada en Engeland hebben zich verzameld om samen te werken aan het vervolg op Star Wars. De game Star Wars Battlefront 2 is een schietspel met de mogelijkheid om te schakelen tussen de derde en eerste persoon. Er zijn ook drie modi beschikbaar:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Mnogopolzovatelskiy
  • Kooperativnyy

Deelnemen aan ruimtegevechten kan maximaal 40 deelnemers. Op Xbox One en PlayStation IV kunnen vrienden evenementen op een gesplitst scherm beheren en de opgedane ervaring, prijzen en prijzen worden via het netwerk naar de game overgebracht. Maar als u een pc kiest, merk dan op dat in dit geval een gesplitst scherm niet mogelijk is.

onderwerpscampagne.

Vanaf het moment dat je Star Wars Battlefront 2 speelt, word je deelnemer aan een 30-jarig evenement met de periode tussen het zesde en zevende deel van het epos. Ze nemen het moment dat keizer Shiv Palpatine sterft tijdens de gevechten in Endor en de tweede Death Star explodeert. Omdat de gebeurtenissen voornamelijk van keizerlijke zijde komen, zullen spelers in staat zijn om de ontwikkeling van de Eerste Orde en zijn verdere verzet tegen het Verzet te observeren.

Iden Versio toonaangevende heldin en commandant van "Inferno", koestert de droom van wraak op de rebellen voor het rijk. Hoewel ze zelf de dood van de tweede Death Star zag, brak het haar niet, maar alleen verhard en verhard, gaf vastberadenheid. Trouw aan Palpatine, herinnert ze zich zijn laatste bevel om de opstand te onderdrukken, en is vastbesloten om het woord toen te houden. In haar team alleen de beste vechters die klaar zijn om onvoorwaardelijk elke bestelling te vervullen. Dit zorgt ervoor dat ze de melkweg ploegen en de vijanden van het rijk opsporen.

Als je Star Wars Battlefront 2 download, word je een deelnemer aan spannende ruimteavonturen en kun je optreden namens beroemde helden. Wanneer de actie bijvoorbeeld plaatsvindt op de grond en ongeveer 40 mensen deelnemen aan het gevecht, is er een kans om de rol van Kylo Ren of Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul en andere beroemde persoonlijkheden te spelen.

Nu je Star Wars Battlefront 2 hebt gespeeld, zie je dat de plot drie tijdelijke tijdperken beslaat, die dit spel van de vorige onderscheidt. Meestal werken de helden van elk tijdperk alleen binnen de limieten die eraan zijn toegewezen, maar er zijn uitzonderingen. In sommige gevallen kunnen personages uit verschillende perioden elkaar ontmoeten voor beslissende actie. Plaatsen waar gevechten zich ontvouwen, moeten ook bekend zijn bij spelers. Dit zijn Hote, Yavin, Teed, Starkiller base, Mos-Eisley en andere legendarische plaatsen.

. Aanzienlijk beter, in vergelijking met het vorige speelgoed, was het systeem van pompende jagers en meer afdelingen in klassen.

  • Pijlen zijn effectief op middellange afstanden. Helpt zwaardere jagers om door het kamp van de vijand te breken.
  • Zware vechters houden verdediging, nemen de dupe van zichzelf.
  • officieren verhogen de vechtkwaliteiten van hun groep.
  • Specialisten van defensiespecialisten die ingenieuze vallen voor vijanden regelen.

Pumping slaat geen verrassingen op, en ervaren gamers zullen snel uitvinden wat wat is. Voor de ontwikkeling en aankoop van geavanceerdere wapens en apparatuur zal het feitelijk verschillende taken moeten uitvoeren, deelnemen aan veldslagen, enz. d.

Techniek in Star Wars Battlefront 2 biedt zowel grond als lucht. Ga de sterren veroveren, beheer kleine shuttles en ruimteschepen zoals de T-65 Crusader en de Millennium Falcon. Met een flexibel systeem van instellingen kunt u niet alleen unieke vechters maken, maar ook vechters. Hoe meer ervaren je karakter, hoe grondiger hij gepompt, en hoe beter zijn schip, hoe groter de kans om te winnen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more