Bladwijzers

Starquake

Alternatieve namen: STARKVEYK

Online spel Starquake - massively multiplayer RPG ruimte onderwerpen. Wil je het heelal en zijn bewonen werelden om een ​​kolonie te maken te verkennen, om te participeren in defensieve gevechten en, daarmee, het ontwikkelen van je personage? Welkom bij Starquake online. Toewijding aan het spel beginnen door te registreren.

Doe mee met het spel Starquake is niets ongewoons. U moet komen met de naam van het personage, voer een geldig e-mailadres, wachtwoord en een verificatiecode. Lees dan en accepteer de gebruikersovereenkomst en de wetten van het universum Starquake. Klik nu op "verovering ruimte" en deze registratie Starquake voltooid.

Volgende naar het opgegeven e-mail account zal u worden toegezonden aan de gegevens, en kunt u ervoor zorgen dat uw online registratie in Starquake succesvol. Verder bezig met de creatie van het personage. Starquake online spel heeft geen verdeeldheid door ras en beschaving - je bent geboren op de planeet Omega, kies je eigen avatar en krijgen een voorproefje van jullie al het ruimtevaartuig, bijvoorbeeld, welke modules zijn geïnstalleerd op, of wat voor soort wooneenheid verworven. Wat betreft wapens, haar winst in het winkelcentrum. Het bereik: laser, plasma, raketten, mijnen, en de gravitatie-energie wapens. Hier, aan de Omega-station, kunt u de rust en bijbehorende munitie te krijgen.

In wapens en versterking van hun ruimteschip om het spel online te spelen Starquake u andere modules moet

- Planetaire - onderzoek, productie van grondstoffen, fabrieken, verwerkingsbedrijven, enz. etc. Met hen kunt u hun activiteiten inzetten op afspraak en kolonie ontwikkeling van haar infrastructuur;

- Biomodule - speciale bonussen aan de basiskenmerken van je karakter.

Starquake online spel waarin scoresysteem is eenvoudig en duidelijk voor iedereen - na een succesvolle cursus, uitgereikt experience points. Met hen kunt u modules kopen, of geld verdienen (verkocht aan andere spelers). Heeft ook een systeem van rangen, uit te breiden tot de spelers boven niveau 4. Het krijgen van een nieuwe rang met hem en je krijgt tastbare beloningen - in totaal zes titels en elke opdracht brengt de volgende 5, 10, 20 en 25 punten aan uw specificaties. Naar de volgende rang krijgt, moet u deel te nemen aan de zogenaamde vecht-goal - tegen een andere speler en buiten hun station.

Speel Starquake - dit is een geweldige kans om het universum te leren kennen. U vindt de melkweg surfen, zonnestelsel planeten te bezoeken, die tot verschillende clans, krijgen ze de middelen om deel te nemen in de bouw en zijn koloniën. Voordat je het spel online te spelen Starquake lezen "Atlas". Kortom, er vindt u dat er in totaal 11 planeten en hun vijf types - aquatische en terrestrische, bevroren, gas en dood. De meest voorkomende doel voor ontwikkeling is, uiteraard, de planeet aarde. Rijkdom en minerale hulpbronnen, evenals gunstige natuurlijke omstandigheden (aanwezigheid van zuurstof in de atmosfeer) maken het een ideale locatie voor de oprichting van het koloniale systeem.

Gezien het bovenstaande, zou iemand de indruk dat Starquake beter spelen alleen verhard roleplayers, maar haasten om u gerust te stellen - om te spelen in de lege ruimte "voynushki" hier vindt u ook mogelijk zijn. De verovering van de gebieden zijn koloniën of kolonies van zijn clan te beschermen - dat is waar je volledig de vaardigheden kunnen uiten en hun potentieel te realiseren, als een militaire leider.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more