Bladwijzers

Star Supremacy

Alternatieve namen: Star Supremacy

Ontwikkelaars Aeria Games heeft altijd al bekend om hun goede smaak en briljante ideeën geweest. Nieuw spel Star Supremacy - heden en waardige bevestiging. Deze ruimte strategie. Door traditie, voor meer of minder ernstige kind ondergedoken graphics en verslavend spel. Dit project is reeds geregistreerd enkele miljoenen mensen uit de hele wereld, en gezien het feit dat het aantal geregistreerde gebruikers groeit, iets wat in dit spel, ja er is verslavend!

Star Supremacy online kunt u voelen als een echte space ranger. Je hebt nu te wennen aan het vliegen in de ruimte schepen en voeren strijd met vreemdelingen. Het spel heeft verschillende menselijke rassen, die elk heeft zijn eigen speciale vaardigheden. Jouw missie - om de vrede in de ruimte te houden, waarvoor u wapens uitgegeven en uitgerust met de nieuwste technologie ruimteschepen. Elk gevecht is volledig in uw handen - u kunt denken van alle binnen en buiten, het selecteren van de meest geschikte en efficiënte strategie. Geloof me, het aantal vijanden die willen je controleren op sterkte, groeit elke dag, maar omdat je niet hoeft te missen. En dankzij de geïmplementeerde klas en vakkundig te beheren om te blijven vechten en gevechten zal nog makkelijker dan het lijkt op het eerste gezicht.

Als dit online spel, dan, natuurlijk, in Star Supremacy registratie zal gewoon nodig om de gameplay te starten. Hoewel dit maffia browser spel, nadat je te registreren, moet u de Unity Web Player, die direct op de site Aeriya kan worden gedownload downloaden en installeren, en na de installatie, kunt u gemakkelijk direct afspelen van uw favoriete browser. Hoewel hier en daar (nog? ) Russisch-sprekende management, begrijpen het spel is niet moeilijk voor iedereen, evenals het inschrijfformulier. Wordt allemaal duidelijk op een intuïtief niveau, goed, woordenboeken en vertalers in geval van nood niet is geannuleerd, natuurlijk!

Om registratie te beginnen, moet u klikken op de knop «Speel gratis», die is gelegen aan de onderkant van het spel pagina.

Daarna zal u een formulier dat u moet invullen en beginnen te spelen in Star Supremacy zien. Lees aandachtig alle tips en trucs van het systeem en op zijn beurt vul het formulier velden (moet u een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail in te voeren).

Elke speler ondertekend indien gewenst, in plaats van het invullen van het formulier kan authenticatie selecteren met uw account op het netwerk Facebook, die sterk versnellen het proces. En als je voor een van de spellen Aeria hebt gespeeld, dan is het registratieproces voor u allen zal worden teruggebracht tot niets, kun je gewoon gaan onder de eerder geregistreerde gegevens.

Uw sterrenstelsel is al voor u klaar. Speel het spel Star Supremacy interessant, omdat het voortdurend nieuwe taken en quests. Wees voorbereid op de continue ontwikkeling en verbetering. Krijg controle over handelsroutes, en u kunt de controle over de sterren te krijgen! En vergeet niet dat de vrije Star Supremacy iedereen kan spelen! 

Star Supremacy online registratie