Bladwijzers

Star Trek Online

Alternatieve namen: Star Trek Online

Star Trek Online spel - het is het eerste spel dat verband door de manier waarop het Universum, gemaakt in de stijl van de MMORPG.

Evenementen in Star Trek Online ontwikkelen een aantal jaren later incidenten die in de film was "Star Trek:. Nemesis" Vertaling van het spel op de Russische taal werd beloofd de ontwikkelaars, maar de exacte release datum is nog onbekend.

In Star Trek Online registratie is als volgt:

1) Druk op de knop op de site van de game « Registrieren / einloggen ».

2) U krijgt een formulier te zien. Vul het in door de instructies.

3) Schrijf uw e-mailadres.

4) Gebruik een wachtwoord en vertel het precies voor dit spel.

5) Als u wilt op de hoogte over het spel te blijven, vink dan het desbetreffende vakje.

6) Klik op de rode knop met de tekst « Jetzt Regisrieren » . Dat je bevestigen dat u akkoord gaat met alle regels en conventies van het spel.

Speel Star Trek Online, kunt u, als uw computer voldoet aan de systeemvereisten, die hieronder worden opgesomd, of het is krachtiger

OS: Windows XP SP2 of Vista of Windows 200 7 (32 of 64-bit);

Processor : Intel Core 2 Duo 1. 8 GHz

RAM : 1GB;

Video Card: NVIDIA GeForce 7950 of ATI Radeon X1800 of Intel HD Graphics;

Aandrijving: 6X DVD-ROM;

Geluid: DirektX 9. 0c;

Schroef (R / W): 8 GB

Internet: High Speed.

In Star Trek Online Play Je begint met het selecteren van

1. Sex zijn karakter: vrouw / man.

2. Race. Zij zijn afhankelijk van de factie.

3. Beroep te gaan in een andere klasse genaamd: tactiek, ingenieur en wetenschapper.

In Star Trek Online ras en factie hebben zowel gratis als betaald.

Star Trek Online ontmoet je verschillende soorten valuta:

1. Energokredity. Voor deze valuta die u kunt kopen of verkopen van een verscheidenheid van dingen voor je personage, officieren aan boord en meer.

2. Dilithium. Voor de valuta U kunt ook kopen of verkopen van een verscheidenheid van dingen, zoals je held of iemand anders.

3. Merk marine. Ze kan worden verkregen over speciale "PVE-missies." Deze zegels kunnen worden ingewisseld voor marine leningen. Voor marineschepen merken Je hoeft niet per se in een schip te worden geregistreerd.

4. Navy leningen. Voor dit soort lening kunt u een aantal te bestellen bij de marine winkel. Om deze lening te krijgen, moet u bestaan ​​uit een aantal vloot.

5. Latina. Deze valuta die u kunt winnen bij roulette dabo bij sommige zenders. Want is het mogelijk om de holo-emittory met een beperkte duur voor je schip kopen.

Tijdens het spel je held zal reizen, zowel in de ruimte als op de grond. De game-ontwikkelaars had driedimensionale graphics gebruikt.

Star Trek Online is niet zoals andere sporten, het trekt allemaal aan als een magneet.

In de belangrijkste wedstrijd, je discipline toe te passen, en het bereiken van de missie om per se te komen naar de overwinning.

Star Trek zal niet laat geen speler onverschillig. U voelt zich als de kracht van de kosmos en de aarde.

Log in het spel en het gevoel dat in het beroemde en prachtige Star Trek, die nog steeds verbergt vele mysteries op zich!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more