Bladwijzers

Star Wars: Knights of the Old Republic

Alternatieve namen: Star Wars: Knights of the Old Republic

Processor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Video: 32 MB

Disk Space: 3. 7 GB

Star Wars: Knights of the Old Republic - computer role-playing game die zich afspeelt in het universum saga "Star Wars." In het spel ben je op een geweldige kans om te gaan door de bekende planeten monteren uw eigen lightsaber en lossen veel puzzels om de plot te ontdekken en niet iemand die een echte Jedi Knight geworden.

Korte

Het spel Knights of the Old Republic, afgekort als KOTOR is ingesteld voor 4.000.000 jaar voor het in de films beschreven gebeurtenissen. Aan het begin van het spel zal je jezelf op een schip genaamd "Spire Endara" is onder een spervuur ​​van aanvallen Sith vloot in de buurt van de planeet Taris. Je karakter - een van de loodsen van het schip, die samen met de overlevende leden van het team naar de planeet oppervlak in een ambulance. De eerste taak van een jonge piloot in Star Wars KOTOR zal zijn om hun commandant, de kapitein van het schip van de Jedi Bastila Shan vinden. Jaagt Bastila en Sith krachten, want het heeft de unieke mogelijkheid om te strijden meditatie, die vaak hielp intomen van de aanval van de troepen van de rebellen. Het hele jaar is het nastreven van de Bastille, vanaf het moment dat ze probeerde om de Dark Lord of the Sith Darth Revan grijpen, maar een onverwachte wending en verraad van de Sith leerling Darth Malak overstuur alle plannen voor een Jedi, een Sith Lord en onlangs verscheen de macht greep en begon de achtervolging van een ridder . Je hetzelfde verhaal in Star Wars: Knights of the Old Republic begint met de redding van de Jedi van vijandelijke troepen en neemt zijn eerste lessen van zijn nieuwe leraar.

Character Classes

Wanneer je je personage te creëren in Knights of the Old Republic, dan kunt u kiezen voor een van de drie gebieden van de ontwikkeling met zijn unieke eigenschappen, te bestrijden en vreedzame kansen. In eerste instantie kunt u uw keuze maken tussen een soldaat, een vechter met veel vitaliteit, een schurk, een zwak karakter, gericht op geheime beweging en staking in het geniep, of verkenner, een tussenklasse tussen de twee voorgaande. Met de ontwikkeling van de plot van Star Wars KOTOR, afhankelijk van het pad dat je kiest, zal je karakter een Jedi of Sith, en hier weer voor u de keuze is tussen de drie gebieden van de ontwikkeling - de krijger, de consul of voogd. Warrior - contact vechter, gespecialiseerd in de behandeling van een lightsaber is toegenomen fysieke kracht, maar niet zo sterk in de Force. Consul - een analoog van de magiër in het spel, de belangrijkste focus van vaardigheden maakt aan vechttechnieken met behulp van de Force. Schildwacht - Universal Soldier, even goed, hanteren een lightsaber en de Force.

Vermogen

Analoog van de gebruikelijke magische spreuken in KOTOR is Power, speciale vaardigheden die beschikbaar zijn vanaf een bepaald punt van het spel, als donker en licht strijders. Elke vaardigheid is een van de drie gebieden - licht, donker of neutraal. De speler heeft geen beperkingen en hij kan leren alle vaardigheden, al was het maar genoeg experience points, die worden gegeven aan een nieuw niveau te krijgen hadden ze. U kunt ook gebruik maken van alle vaardigheden, echter, zal de vertegenwoordigers van de lichte kant zijn de uitgaven veel meer punten op het gebruik van de duistere kracht vaardigheden, en vice versa, zal Sith Jedi vaardigheden meer dan hun donkere worden gegeven.

 

Star Wars: Knights of the Old Republic