Bladwijzers

Star Wars: Battlefront II

Alternatieve namen: Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II - tactische shooter of een derde met elementen van de economische strategie. Grotendeels een voortzetting van de eerste game. Echter, is het project grotendeels verbeterd en soms degenen die het eerste deel van de gameplay geprobeerd, erkennen dat Star Wars: Battlefront 2 spel nog spannender. Als voorheen, gebruikers moeten terug naar de fantastische wereld. Plot van de game is ontwikkeld op basis van II-VI beruchte afleveringen van de film "Star Wars." Projectontwikkelaar - het bedrijf Pandemic Studios en uitgever - LucasArts. Werd uitgebracht in 2005 en sindsdien is het spel Star Wars: Battlefront 2 is de lieveling van het grote aantal gebruikers. Het feit dat de schutter heeft opgedaan grote populariteit is niet verwonderlijk. Na de wedstrijd heeft een heleboel functies die de aandacht van de fans van de virtuele strijders trekken. We zullen een paar voorbeelden te stellen. Star Wars: Battlefront 2 pct vol verbazingwekkende special effects, heeft geweldige graphics en een superieure geluidskwaliteit, volledig aanpasbare controle, mits de ruimte gevechten, maar ook in de gameplay zijn er een heleboel coole elementen zoals sprint, verandering klasse vechter, de overgang van de ene server naar de andere en andere leuke dingen. Ook zijn wijzigingen aangebracht, zoals de single-player game opties "Campagne" en "Capture the Galaxy." Innovaties gebeurd ten opzichte van klassen van strijders. In het algemeen, het leven is de moeite waard om Star Wars te downloaden: Battlefront 2 en duik in haar fascinerende, gevuld met heldere gebeurtenissen gameplay.

Dus, zou leuk zijn om een ​​gevoel van dit verleidelijke spel te krijgen. Start actieperiode, die bekend staat als de opkomst van het Rijk. Het verhaal wordt hier gehouden namens de vechters 501st Legion Republiek. Acties die op verschillende locaties. Je zult in staat zijn om de planeten en manen te bezoeken. Verschillende voorbeelden van terrestrische locaties: Death Star, Dagobah, Tatooine: Mos Eisley Spaceport, Tatooine: Jabba's Palace, Endor, Hot, en ruimte - Ruimte Hoth Space Maygito Space Yavin, etc.

Er zijn twee periodes, die elk strijden voor de twee legers, namelijk de Clone Wars Era (Republikeinse kloon leger tegen het droid leger van de Confederacy of Independent Systems) en de leeftijd van de Galactic Civil War (Rebel Alliance tegen het Galactic Empire). De strijd tussen de legers van verschillende tijdperken is onmogelijk. In de strijd op hetzelfde moment voer het leger, die behoren tot hetzelfde tijdperk. Gedurende de gevechten, beschikbaar als een grond, grond-lucht-en ruimtevaarttechnologie. Overigens zijn er een aantal kaarten waar je kunt een back-up van het leger met tanks en andere militaire voertuigen. Houd in gedachten dat elk leger heeft zijn eigen soorten apparatuur, maar niet soms voorkomen dat het gebruik van wapens van de vijand.

Een verscheidenheid van Star Wars: Battlefront 2 missie zal zelfs de meest veeleisende veroveren. Tijdens het spelen moet je een heleboel taken uit te voeren. Voor slechts actief, kunt u ontwikkelen en hun reis voortzetten. Zoals ze zeggen, een rollende steen vergaart geen mos en. Wij bieden deze regelingen

- Single (een campagne om de galaxy, snelle slag, uitdagingen overwinnen);

- Multiplayer waarin assistenten en tegenstanders zijn echte mensen.

Je zult zien, zodra de video Star Wars: Battlefront 2 komt tot leven op uw computer kunt u hals over kop duik in de maalstroom van fantastische evenementen en in staat om de meest onvergetelijke ervaring beleven zal zijn. Stel dat je het geluk hebt om de gewenste hoogte te bereiken!

 

Star Wars: Battlefront II