Bladwijzers

Star Wars: Empire at War

Alternatieve namen: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War game, waarin gebeurtenissen plaatsvinden, zoals in de ruimte, zo ook op aarde. Dit spel is een strategisch computerspel, het verhaal wordt gevormd door een unieke Star Wars trilogie.

Het spel heeft slechts twee spelmodi: campagne modus en Galactic Conquest. Elke modus heeft zijn eigen kenmerken:

1. Campaign mode. Is een klassiek verhaal RTS.

2. Galactic Conquest-modus. Dit is de modus met de globale strategie en tactische gevechten en in real time.

Game Star Wars: Empire at War kan alleen volwassen spelers downloaden. Voor minderjarige gebruikers toegang tot de wedstrijd is gesloten. Download

Star Wars: Empire at War heeft u de mogelijkheid en alle andere sites die deze mogelijkheid bieden. Bijvoorbeeld kan dit worden gedaan op de stroom.

Heeft u een verleidelijk kans om wild te zien

Star Wars: Empire at War video. Dit kan gedaan worden op de officiƫle website van het spel of op youtube. In de video toont basisinformatie over het spel, beschrijft de missie, spelmodi en nog veel meer.

Game Star Wars: Empire at War is interessanter modus Galactic Conquest. Deze modus is verdeeld in verschillende onderdelen:

1. Strategisch onderdeel. Hier moet je grote gebouwen, wagenpark en lood troepen bouwen op de strategische kaart. Tijdens het spel kun je onderzoek doen en uitvinden van nieuwe technologieƫn, nieuwe schepen, en nieuwe wapens. Er zijn verschillende technologische niveaus. Rebellen in dit spel zijn niet de ontwikkeling van hun eigen technologie, en ze uit de buurt van de Imperials nemen alle ontwikkelde technologie, die steeds de belangrijkste rebellen.

2. Vorming deel. Tactische gevechten, voortdurend verdeeld in de ruimte en planeten. Ze komen in real time. In de ruimte gevechten voortdurend onder een beperkt aantal schepen. In het spel de nieuwe schepen worden in genoemd als versterkingen. Naast de strijd station, kan de verdedigende partij hebben extra radars. Verder aanwezig bij het batterij planeten. Afhankelijk van de grootte van het schip zijn de volgende getroffen gebieden: kanonnen, schild generatoren, motoren, armor en hangar.

Star Wars: Empire at War wapens zijn van verschillende soorten:

1. Ranged wapens.

2. Close combat wapens.

Afhankelijk van de situatie, zal je gebruik maken van een bepaald type wapen.

In het spel Star Wars: Empire at War, kun je verschillende personages spelen uit Star Wars. De meeste van hen kunnen deelnemen in de ruimte gevechten, en andere personages alleen in het land gevechten. Er zijn tekens die je geeft bonussen, maar niet deelnemen aan de gevechten.

U kunt actief bewegen rond het slagveld, capture gebouwen en het gebruik van speciale vaardigheden, maar je kan niet schieten.

In het land gevechten lightsabers en actief gebruik van de Force.

Zijn ook aanwezig zijn naast de personages in het spel en ondersteunen naamloze personages, die je een speler kan huren. Ze heten premiejagers, agenten, smokkelaars, en ga zo maar door.

SW EAB spel voor echte liefhebbers van Star Wars!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more