Bladwijzers

Star Wars: The Force Unleashed 2

Alternatieve namen: Star Wars: The Force Unleashed 2

Game Star Wars: The Force Unleashed 2 - is een echt multi-platform shooter (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), die onverschillig elke gamer enthousiast fictie niet verlaat zijn fascinerende geschiedenis, spannende avonturen en mysterieuze geheimen. Deze video game werd gepresenteerd aan de beroemde Amerikaanse acteur en producer Samuel Leroy Jackson in eind 2009 op de Spike Video Game Awards. Ontwikkelaar en uitgever van dit spel is LucasArts Entertainment Company, haar lokalizavala in Rusland bekend bedrijf 1C-SoftKlab. In de Russische versie van het spel heet Star Wars: Unleashed Power 2.

Evenementen in de wedstrijd plaats tussen de derde en de vierde afleveringen van Star Wars.

De hoofdpersoon wordt wakker in een soort van laboratorium op de planeet Kamino. Bekend bij alle Lord Vader dringt er bij de held die hij is niet een man, maar alleen experimenteel kloon, alleen gemaakt opdat hij de wil van de keizer vervuld. Echter, de held ontsnapt uit de gevangenis, omdat ze niet het verhaal van Lord Vader geloven.

Zo begint een verhaal in The Force Unleashed 2. Dit is wat je ziet als je naar de officiële website van het spel en besluiten om Star Wars te downloaden: The Force Unleashed 2. Installeren op uw eigen PC game en beginnen te spelen, leer je de volgende tekens:

• Darth Vader;

• protagonist - Starkiller;

• Juno Eclipse - geliefde van onze hoofdpersoon, een van de commandanten van de Alliance en de kapitein van het schip «Heil»;

• Baron Tarko - koopman slaven, casino-eigenaar, die ook commandant van de eenheid, gelegen op de planeet Cato Neimoidia;

• General Kota - Jedi Master.

Zoals in de vorige paragraaf, hier de personages hebben wapens en power. Dus Starkiller twee lightsabers en de eigenschappen van deze zwaarden afhankelijk van de kleur van het kristal. Daarnaast kan de speler geweld gebruiken. Vermogen van het personage verschijnen, afhankelijk van hoe je dit spel voorbij, of ze kunnen verbeteren op de punten die worden toegekend voor het doden van je tegenstanders. Combat vaardigheid eveneens toeneemt met deze punten. In het spel verscheen Star Wars Force 2 Anlished helden nieuwe vaardigheden

1. Insanity - haar beroep komt door het feit dat de vijand gaan zelfmoord of gaan helpen de speler zelf.

2. Riot krachten - haar beroep komt door het feit dat op korte termijn verhoogt schade en kracht, die Stapkiller heeft.

Als u nog niet besloten of dit spel downloaden, dan zul je het raadzaam om online Star Wars vragen zijn: The Force Unleashed 2 video's. Zich vertrouwd te maken met deze of een andere video game The Force Unleashed 2, kunt u beter inzicht in het al dan niet afval uw tijd op deze game.

En het (het spel) is echt goed. Immers, het heeft twee compleet tegenovergestelde einde: de final cut-scene hangt af van wat - donker of licht - kant kiest de hoofdpersoon. Om de intrige te houden en laat u voor een onbekende einde, zullen we niet de inhoud van deze eindes hier bekend te maken. Kom in de Star Wars: The Force Unleashed 2 spel en maken deze keuze voor jezelf! En laat het hele spel in het algemeen, zal een aangename verrassing voor u zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more