Bladwijzers

Staat van overleven

Alternatieve namen: State of Survival

State of Survival op pc - post-apocalyps is geen reden om op te geven

Een niet-banale strategie in de wereld van post-apocalyps State of Survival. Hier hebben mensen de hoop en het vertrouwen verloren. Overleven wordt moeilijker. Middelen zijn schaars. Het is niet duidelijk wat te doen. Ze hebben een nieuwe leider nodig, sterk en onafhankelijk, die weet wat te doen en hoe. Probeer jezelf uit als redder en asielcommandant. Bouw en ontwikkel het. Verken nabijgelegen gebieden, ontdek nieuwe, zoek naar overlevenden en vecht tegen vijanden. Deze wereld staat voor je open. Alles is hier mogelijk. Het belangrijkste om te onthouden, zwakheden horen hier niet thuis. Alleen de sterken zullen winnen en overleven. Normale natuurlijke selectie.

: State of Survival - het begin van het spel

Het verhaal van de post-apocalyps begon, vreemd genoeg, op Halloween. De wereld was hier niet klaar voor. De invasie van zombies heeft ons veranderd. Mensen begonnen zich in gemeenschappen te verenigen en beschermde steden te bouwen. De wereld zal niet hetzelfde zijn. Maar we zullen het toch overleven.

Een kleine groep overlevenden trekt door de stad. Een hond rent naar hen toe en blaft. Hij lijkt iets te willen zeggen. Inderdaad, voor verschillende zombies het meisje aanvielen, ging ze perfect om met uw hulp. Maar niet zo simpel. Er liggen nog steeds doden voor ons. We bundelen onze krachten en proberen terug te vechten. Je personage met een pistool, een meisje Maddy met een kruisboog. Er zijn te veel dode mensen, gebruik de vaardigheid van het personage en installeer een toren - een automatisch machinegeweer van groot kaliber, gaat perfect om met zombies. Het machinegeweer schiet heel hard en trekt steeds meer monsters aan, gebruik de vaardigheid van Maddy "sound grenade". Maddy belt je groep om haar te volgen naar haar opvangcentrum, omdat het niet ver van deze plek is en je daar je toevlucht kunt zoeken. Andere overlevenden zullen je ontmoeten in het asiel. Ze zijn niet erg blij met je komst. Maar om te overleven is het nodig om je te verenigen, en er zijn niet genoeg werkende handen, je blijft. Vooral omdat je Maddy hebt geholpen, zullen ze voor je zorgen.

Hier begint uw kennismaking met het spel. De shelter is klein, maar maak het in je handen gezellig en beschermd. Ten eerste heeft je team honger en moet het worden gevoerd. Bouw een boerderij om groenten te verbouwen. We klikken op het bouwmenu rechtsonder en klikken op de boerderij, dan selecteren we de plaats van constructie en bouwen - het is eenvoudig. Vervolgens hebben we een boom nodig voor de constructie van verdedigingswerken. We gaan naar het constructiemenu en selecteren een boompakhuis. Niet iedereen vindt het leuk dat je besluit om in hun kamp te gaan wonen, maar samen is het veiliger.

Niet ver van het kamp stortte een helikopter neer, je moet het controleren, misschien heeft iemand het overleefd. Mensen in het kamp zijn niet erg bezorgd over de veiligheid en proberen gewoon de doden te vernietigen, hoewel je suggereerde dat je doordachte acties zou ondernemen zodat er geen slachtoffers vallen. Er zijn te veel doden en de levenden trekken zich terug buiten de muren. Om de verliezen te herstellen, bouwen we kazernes en leiden we nieuwe jagers op. Ondertussen beslissen je held en de geredde Maddy over een uitval buiten de muur om een u200bu200bvan de bazen van de doden te vernietigen, zonder welke het voor de zombies gemakkelijker zal zijn om te doden. De strijd vindt plaats op de locatie waar je de personages bestuurt, hun vaardigheden gebruikt en de aanvallers vernietigt. Zodra de levenslijn van de vijand tot nul daalt, win je. Breng de beloning terug naar de muur.

Nadat we de monsters bij de helikopter hebben behandeld, breiden we het territorium van de schuilplaats uit. De helikopter is zwaar beschadigd, de radar werkt niet. Om het te repareren heb je een laboratorium nodig. Om dit te doen, verhoog je je toevluchtsoord en verken je de nabijgelegen gebieden - red overlevenden en ruim de straten van zombies op. Hierdoor kunnen we ons fort opnieuw uitbreiden en een laboratorium openen. Dr. Yamazaki, die bereid is met u samen te werken, komt er uit. Het helpt bij het herstellen van de helikopterradar, met behulp waarvan de signalen van de overlevenden kunnen worden opgevangen. Hierop eindigt het eerste deel van de proloog van de game State of Survival. De rest is aan jou.

State of Survival download - het begin van je reis

Volg de link en installeer BlueStacks - een emulator voor Android, we zullen het spel er doorheen spelen. Nadat je de emulator hebt geïnstalleerd, voer je je Gmail-gegevens in, zoek je het spel op Google Play (dit gebeurt allemaal in de emulator), download je het en speel je State of Survival op de pc. Tijdens het spel zul je je bezighouden met het volgende:

 • ontwikkelen onderdak
 • naar huis
 • ontdek nieuwe technologieën
 • om strijders in te huren voor bescherming
 • om bronnen te extraheren
 • red de overlevenden
 • uitbreiden gebied
 • verkennen nabijgelegen schuilplaatsen
 • vernietig de zombies
 • vechten met de bazen
 • pomp over helden

Zoals je kunt zien, combineert de State of Survival niet alleen strategie, maar ook RPG's, veldslagen, gevechten, constructies en nog veel meer. Als je een fan bent van post-apocalyptische games, download en installeer dan zeker.

 

State of Survival op pc