Bladwijzers

State of Decay

Alternatieve namen: State of Decay

Game State of Decay is een gloednieuw project. De officiële release zal iedereen gamers zien zeer binnenkort - op 29 november. Om te beginnen met het spelen van het programma zal zijn via Steam, zoals eerder vermeld de kosten van het spel zal 6,99 dollar. Makers van het spel belofte om iets buiten te presenteren. Iets dat alleen een fantasie kon produceren. Dit spel zal een zegen voor die spelers die houden van verhalen over zombies en gewoon zijn leven zijn niet gratis online games.

Actie State of Decay online gebeurt in de wereld na het einde van de wereld. Na de terugkeer van de moeder van alle zombie wereld zoals we die gebruikt om hem te zien, verdween. De mensheid is bijna volledig verdwenen. Op de grond slechts een paar gelukkige overlevenden, onder wie je karakter. Op de schouders van die gelukkige dragen nu een ongelooflijke verantwoordelijkheid, omdat ze moeten de wereld redden en breng hem terug naar zijn vroegere leven.

Eerlijk gezegd, dit spel is niet voor bangeriken. Hier moet je overleven en maken het de tijd. Als de ontwikkelaars van het project, nu speel het spel staat van verval zal veel moeilijker zijn, waardoor de gameplay zelf zal ongelooflijk spannend en interessant. Ter attentie van alle beschikbare spelers groot aantal quests en missies om te overleven, kun je veel van de prestaties te krijgen, en zal tot uw beschikking staan ​​de meest uiteenlopende wapens.

Aangezien dit is een online spel dat derhalve moet u al geraden dat in de staat van Decay registratie is verplicht proces. U dient vooraf te installeren het programma Steam (als je een speler met een schat aan ervaring, is het zeer waarschijnlijk al dit programma op uw computer te hebben) en registreer deze. En pas na dat je in staat zal zijn om het spel te kopen, te installeren op uw computer en registreer uw account in.

Je moet niet schrikken van het feit dat nu op de homepage van het spel is er geen woord in het Russisch. Ten eerste, heb je geen probleem alles intuïtief te begrijpen zijn, en ten tweede, tijdens het registratieproces je beschikbaar in het Russisch-interface Steam zal zijn, dus download en installeer het programma voor u is niet moeilijk.

Om te beginnen naar State of Decay te spelen, kunt u de gebruikelijke referenties opgeven: gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailbox.

Dit is vrij ongebruikelijk wereld van zombies. In feite, dit spel is een soort van doorbraak. Dit spel - een constante of stop race om te overleven. Wat maakt het project nog meer charme, is het ontbreken van een vooraf beraamd plan voor ontwikkelaars. Je leven ligt in jouw handen. Reken niet op de plot van het spel, uw succes zal afhangen van u en hoe succesvol zal uw plan van redding zijn!

Ondanks het feit dat tot dat stuk staat van verval gratis mislukt, veel gamers hebben al hun bereidheid om de toegang tot een project om alle functies te testen kopen.

 

State of Decay online registratie