Bladwijzers

Staxel

Alternatieve namen:

Staxel is een spel dat velen op het eerste gezicht bekend zal voorkomen. Pixel 3D-graphics, de wereld ziet er heel ongewoon uit, alles is kleurrijk en positief. De muziek is aangenaam en onopvallend.

Voordat je Staxel gaat spelen, ga je naar de personage-editor. Selecteer het geslacht en het uiterlijk van de hoofdpersoon.

Bovendien moet je de grootte van de wereld, de naam van de boerderij, single player of met andere spelers online en nog een paar parameters kiezen.

Vervolgens zul je een kleine training moeten doorlopen, waar je wordt getoond wat wat is en het proces van het spel zal beginnen.

Het plot is hier vrij eenvoudig, maar het is er, wat niet altijd het geval is in dergelijke spellen.

Je hebt hier nodig:

  • Verken een enorme gamewereld.
  • Speel met en verzorg je huisdier.
  • Verzamel grondstoffen in de omliggende gebieden.
  • Bouw en upgrade gebouwen.
  • Kweek planten, van eenvoudige bedden tot echte bomen.
  • Ga vissen.
  • Insecten vangen met een net.

En vele andere interessante activiteiten wachten op je in dit spel. Je kunt zelfs beginnen met het kweken van bijen.

De taken uit de diary leveren de grootste winst op, kijk er vaker naar en krijg tips over wat voor interessante dingen te doen met het grootste voordeel op dit moment.

Laat uw huis ook niet onbeheerd achter. U krijgt de mogelijkheid om de interne omgeving te verbeteren door de behuizing te vullen met objecten naar uw wens.

Het zou ook goed zijn om het gazon in de buurt van het huis op orde te houden en uit te rusten. Bouw er een dierenhok, banken en groentebedden op. Magisch water voor irrigatie helpt je om in een mum van tijd een oogst te krijgen. Maar dit is een zeer waardevolle hulpbron, besteed het zorgvuldig.

De boerderij is gelegen op een pittoresk plaatsje, aan de rand van een klein en zeer gezellig stadje met vriendelijke bewoners die u graag advies of een opdracht geven.

Winkels en tavernes in de stad zullen erg handig zijn voor het verkopen van gefabriceerde producten en het kopen van de materialen die je nodig hebt voor bouw- en woonaccessoires.

Dit alles is omgeven door een enorme magische wereld die je kunt verkennen door nieuwe interessante locaties te ontdekken en voor een zeer lange tijd zeldzame bronnen te verzamelen. Maar wees voorzichtig tijdens je omzwervingen, niet alle inwoners van de wereld zijn vriendelijk, er zijn zelfs monsters, hoewel ze er best grappig en schattig uitzien, maar ze kunnen aanzienlijke schade aan je gezondheid toebrengen.

Het spel verandert de seizoenen, dit maakt de gameplay diverser. Thematische wedstrijden en feestelijke evenementen worden gehouden voor seizoensvakanties.

Ontwikkelaars vergeten niet om het spel van tijd tot tijd te vullen met nieuwe inhoud door updates uit te brengen.

Als je het saai vindt om alleen te spelen, speel dan met je vrienden en ontdek wie de beste boer van jullie is. Of speel met andere willekeurige spelers, het is altijd leuk om nieuwe vrienden te maken.

Staxel gratis downloaden op PC zal helaas niet werken. Maar je hebt de mogelijkheid om dit geweldige spel te kopen op de Steam-site of op de officiële website van de ontwikkelaars.

Begin nu met spelen om je tijdelijk te vestigen in een sprookjesachtige magische wereld met gezellige inwoners en heel veel leuk entertainment!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more