Bladwijzers

Steamcraft

Alternatieve namen: Steamcraft

Steamcraft Game - browser shooter op auto's met een stoommachine. De game is gemaakt in het genre steampunk.

lot van het spel Steamcraft

Plot vertelt over twee uitvinders. In het laatste kwart van de 19e eeuw dronken de Engelsman William Howard en zijn vriend James Woutt in een van de eetgelegenheden aan de rand van de hoofdstad van Groot-Brittannië. Het gespreksonderwerp was interessant: een nieuwe uitvinding van de tijd - stoommachines. Tijdens de actieve discussie hadden ze een idee. Het was dat als je de auto's combineert met een stoommachine met gladiatorengevechten, je iets interessants krijgt. Het zou ook interessant zijn als iemand in deze gevechten een kampioenschap maakt, dat uiteindelijk internationaal zou kunnen worden. En internationale toernooien zijn een manier om geld te verdienen, met de hulp van investeerders en een groot aantal fans.

En hier, Howard, daagde dat uit, waarom zouden zij zelf geen internationale toernooien organiseren bij stoommachines en hun idee aan een vriend aanbieden. Hij was het erover eens.

Is het jaar 1881 geworden. Nu kenden William Howard en James Watt de hele wereld, omdat zij de belangrijkste waren in de internationale vereniging van stoomschepen. (Afkorting - FISA). Deze groep was wereldwijd bekend. Het bestond uit de organisatoren van de gevechten, leden van het panel van rechters en handelaren details. De steamcraftkampioenschappen zijn over de hele wereld erg populair geworden. Bijna in elke grote stad was een arena, die op steamcraft werd gevochten. De arena zelf was veel groter dan het grote amfitheater van het Colosseum. Ze bouwden zulke arena's, vaak aan de rand van de stad, of in het algemeen - buiten de stad. De reden hiervoor is de deelnemers aan de gevechten - auto's met echte wapens aan boord. Om een ​​kampioen in steamcraft te worden, moet je elke tegenstander verslaan.

World Steamcraft

Als je jezelf in de rol van deelnemer aan dit evenement wilt voelen, speel dan iPlayer Steamcraft op onze website. In het spel kun je je eigen unieke auto bouwen die kan vliegen of rijden. Als u uw auto niet zelf wilt maken, kunt u een auto in de winkel kopen. Daarin kun je niet alleen een voltooide auto kopen, maar ook bepaalde onderdelen kopen. Je kunt ook ongewenste auto-onderdelen verkopen om geld te verdienen, om het belangrijkste wapen te kopen of om je auto te schilderen.

In de wereld van de steamcraft ontmoet je:

 • Vechten op stoommachines
 • Veel Fields
 • Een verscheidenheid aan machines en soorten wapens
 • Wonderful Graphics
 • Weersveranderingen, days
 • Teamgevechten met friends
 • Selectie van tegenstanders van je level
 • Zware explosies

Steamcraft play, je kunt op onze website hiervoor verschillende acties uitvoeren, waaronder registratie door Steamcraft. Hiertoe moet u verschillende stappen uitvoeren:

 • Voer de e-mail in die is toegewezen voor dit veld
 • Denk aan een spelnaam
 • Werk een wachtwoord
 • Is het eens met de rules

Na registratie kun je dynamische en snelle veldslagen in een willekeurige arena beginnen. Kies een tijdstip op de dag, of het nu nacht of dag is. Je kunt je eigen team samenstellen, dat je vrienden zullen betreden om zich te verenigen in gevechten tegen je rivalen. Tijdens het gevecht, demonteer de vijand op de details, je kunt je tegenstanderwiel, motorkap of het hoofdwapen ontmoedigen. Met de hulp van kritieke schade, is er een kans om je tegenstander af te maken!

. Ontmoet nu je vijanden in stoommachines!

 

Steamcraft