Bladwijzers

Steel Legions

Alternatieve namen: Steel Legions

Steel Legions online game - verbluffende thriller netwerk, die perfect overeenkomen met het team gevechten met individuele strategieën van individuele spelers. Dynamische multiplayer shooter te pakken krijgt van je aandacht vanaf de eerste minuten. U leert hoe u de enorme futuristische auto's te beheren, op te waarderen te denken van tactische bewegingen om te winnen het team gehate vijanden. De gecoördineerde actie met de factie vertrouwen en het gevoel dat je zeker poderzhat betrouwbare bondgenoten te geven, geeft opwinding. Winning van waardevolle middelen en de verovering van de gebieden - een goede stimulans om de beste op het slagveld te geven aan de vol. Steel Legions online evenementen te ontwikkelen in een alternatieve realiteit. Het kiezen van de partij voor wie zal vechten tot de dood, u hierbij het bepalen van uw weg in het leven in deze kleurrijke en tegelijkertijd wrede wereld.

Er is een mogelijkheid Steel Legions spelen zonder het installeren van een client. Maar, indien u dat wenst, kunt u een kleine client formaat downloaden. Systeemvereisten voor het spel zijn verschillende bescheidenheid. Belangrijkste parameters - besturingssysteem Windows, processor Pentium , een moderne browser en een internetverbinding. U wordt ook gevraagd om te registreren in het spel Steel Legions, die de deur zal openen en in het onbekende universum waar woede verzadigd bloedige gebeurtenissen. Account wordt als volgt gemaakt: Ingevoerde gebruikersnaam, wachtwoord doordacht, naar verluidt e-mailadres en geboortedatum. Dan moet je aanvinken dat u de bepalingen en voorwaarden van de Privacy genomineerde project Steel Legions registratie is voltooid accepteren.

Zoals reeds vermeld, naar Steel Legions spelen, moet je een kant kiezen. Steel Legions, Pandora Rebels, Golden Gebieden en Tundran Warriors постоянноконфликтуютдругсдругом . Rijk Phoenix ligt in de koude bergachtige terrein. Bewoners van deze fractie de voorkeur aan een rationele manier van leven, omdat ze volledig verwend. Ze worden gebruikt op voorhand ieder geval plannen. Pandora is ook het lot van de rebellen niet verwennen. Ze leven in de woestijn waar er geen mogelijkheid helemaal tot natuurlijke hulpbronnen te halen. Echter, vertegenwoordigers van de factie terug te winnen ze van hun rivalen, en daardoor kan overeind te houden. Totaal verschillende dingen in Golden Territories. Alle in overvloed hier, en de mensen zullen nooit weten de behoeften. Zo'n leven maakte hen enigszins lui en besluiteloos als het gaat om ernstige militaire kwesties. Verkwistend leven ze willen, en waarom iets veranderen als de rijkdom zelf drijft in handen. Strijders van de natuur - de meest ernstige factie. Het maakte zo'n ongunstige leefomstandigheden. Kinderen van de natuur hebben geleerd zich aan te passen aan verschillende omstandigheden, dus wees niet bang voor moeilijkheden. Bovendien zijn ze gewoon van hun land en zijn bereid om elke plaats op iedereen die durft aan te tasten op hun eigendom te breken.

Sinds plot van de game is gebaseerd op de vijandelijkheden, vrede kun je alleen maar van dromen. Uw potentiële vijanden zijn fracties van de andere spelers. Vergeet niet dat de meer land otvoyuete - zo zal je factie invloedrijk in de uitgestrekte virtuele universum. Ook moet vechten met plunderaars die en streven ernaar om weg te nemen uw woning. Er is een kans om een ​​koopje middelen doen. Doe geen moeite, het is niet echt een eerlijke manier om te houden van de nodige middelen krijgen. Immers, deze oorlog geschikt voor alle faciliteiten die u zou alleen ons doel te bereiken. Vergeet niet dat rijkdom ons in staat stelt om de techniek, die in uw bezit te verbeteren. Een krachtige techniek - de sleutel tot succes in militaire operaties. Vergeet niet om te zorgen voor de juiste wapens. Tanks kunnen op verschillende modules, systemen, instrumenten, en zelfs geweren worden geïnstalleerd.

Het is vermeldenswaard dat het spel Steel Legions spelen waard U zult niet alleen deelnemen aan de eeuwige gevechten. Er zijn veel klassen die moet letten in hun vrije tijd. Bijvoorbeeld, handel. Het personeel is er een markt elke imperium Marketplace. En het zal instemmen, erg handig.

Game Steel Legions voor u bereid veel aangename verrassingen. Machine-stijl science fiction porazhat uw verbeelding. 3D-graphics geeft een gevoel van realiteit. En het vermogen om strategische vaardigheden toe te passen zal worden genoten door iedereen die wil duizelingwekkende resultaten te bereiken. Game-ontwikkelaars, het bedrijf Splitscreen Studios GmbH, hebben hun best gedaan om ervoor te zorgen dat u maximaal genieten van de gameplay. Het blijft alleen om u een spel van passie en een positieve houding!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more