Bladwijzers

Elementaire heren

Alternatieve namen: Stormriders

De heren van elementen hebben legend

nieuw leven ingeblazen

Het spel van de Lords of Elements is gemaakt voor diegenen die graag het volledige spelproces zelf willen besturen, volledig ondergedompeld in de virtuele wereld. In dit project zal de speler de vechtstijl van Kong-fu moeten beheersen met zijn karakter, een dappere strijder worden aan de kant van het goede en vechten met kwaadaardige legers en monsters.

De kern van de plot ligt de legende van Wind en Cloud, de speler heeft een uitstekende kans om deel te worden van deze oude legende en terug te reizen naar de magische wereld vol met s

spannende avonturen. In iPlayer valt de Masters of the Elements of martial art buiten het bereik van menselijke capaciteiten, een personage kan zo'n voortreffelijkheid bereiken dat de krachten van de natuur hem zullen beginnen te gehoorzamen.

Multiplayer rollenspelproject is ongelooflijk kleurrijk, goed doordacht en ontworpen dat de speler veel plezier zal hebben in dit fantastische universum.

Mogelijkheden van het spel Lords of the Elements

In het project De Masters of Elements-registratie is, net als in andere browsergames, om het heel eenvoudig te maken, nodig om in de vorm van een e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen. Registratie kan ook worden gedaan met behulp van een sociaal netwerkaccount. Na deze niet-moeilijke procedure opent de speler de wereld van veldslagen, verbazingwekkende speurtochten en gevechtsdaden.

Als de gebruiker kiest, bieden de projectontwikkelaars vier karakters, elk met zijn eigen geschiedenis, unieke vaardigheden en zijn plaats in de legende:

  • Oblako - de naam van de koelbloedige krijger;
  • Wind - een held, goed zwaaiende wapens en bezitter van een groot hart;
  • Yasinka - trouwe en sterke heldin van de legende;
  • De droom is een prachtige krijger.

Na een personage te hebben gekozen, kiest de speler zijn rol in de legende en de vaardigheden en het lot van zijn heroïsche pad waarin hij nieuwe landen moet ontdekken, de steden moet bevrijden van boeven en vechten met bloeddorstige monsters ervan afhankelijk zijn.

De auteurs van het project hebben de speler maximaal betrokken bij de gebeurtenissen, de game is zeer dynamisch, elke battle vindt plaats onder de controle van de speler, er zijn geen saaie turn-based gevechtsstrategie├źn, dus de gamer moet een goede reactie hebben en snel beslissingen nemen. Er zijn ook zones in het project waar spelers elkaar in gevechten ontmoeten, bijvoorbeeld in een zoektocht waarbij je vuurmakkers moet vangen. Door te concurreren met echte tegenstanders, moet je alle vaardigheden en vaardigheden van behendigheid tonen.

Zelfs de meest ervaren spelers in het Lord of Elements-project zullen het moeilijk hebben om alleen te spelen, dus de ontwikkelaars hebben voorzien in de teamspelfunctie. Gebruikers kunnen zich verenigen in gilden, samen is het veel gemakkelijker om met een groot aantal aanvallende vijanden om te gaan. Hoe meer spelers in de ploeg, hoe sterker hij is, en het team krijgt extra ervaring. Vrienden in het spel zijn niet alleen nodig om geschenken uit te wisselen en om hulp te vragen, maar ook om de vaardigheden van je personage te vergroten en sneller te ontwikkelen.

Een andere geweldige functie in het spel is dat de speler het personage in de meditatiemodus kan zetten voordat hij het project verlaat. In deze staat voltooit de held speurtochten en verzamelt hij gevechten, waarvoor hij spirit points verdient. Dankzij de kracht van de geest kunnen verschillende vaardigheden worden verbeterd, en hier is er, naast standaardvaardigheden in aanval en verdediging, ook het vermogen om de krachten van de natuur te beheersen.

Het karakterverbeteringssysteem en het spel zelf zijn zo doordacht door de auteurs dat de speler niet onverschillig zal blijven voor dit project, en verbluffende speciale effecten en geluidscontent zullen een complete onderdompeling in een andere realiteit geven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more