Bladwijzers

Vreemde brigade

Alternatieve namen: Vreemde brigade

Strange Brigade-game voor avontuurlijke zoekers.

Studio Rebellion Developments is tegelijkertijd de maker en uitgever van zijn nieuwe gamingproduct. Haar teamgame Strange Brigade is gebaseerd op avonturen met elementen van een shooter. Het is gebaseerd op een fantastisch verhaal over schatzoekers met alle bijbehorende omstandigheden. De actie vindt plaats van een derde partij en het team kan tegelijkertijd maximaal 4 deelnemers zijn. Speel het spel Strange Brigade komt op zulke platforms:

 • PlayStation 4
 • PC
 • Xbox One

Voer de oude vloek in.

Helden van gebeurtenissen worden verzonden naar de onontwikkelde gebieden van het Britse rijk. Het gebeurt in de jaren '30 van de vorige eeuw, en zelfs de demo is gestileerd als een bioscoop uit die jaren. Het lijkt erop dat je echt naar een avonturenfilm of een bioscoop kijkt, waar belangrijke gebeurtenissen van de expeditie worden gedocumenteerd.

Download Strange Brigade kan vanaf 2018 zijn, wanneer de release gepland is. Bovendien belooft het bedrijf iedereen die zich op zijn nieuws abonneert, gratis gamekopieën te verzenden op de dag van de release. Degenen wiens wilde verbeelding wordt meegesleept in tijden dat avonturiers met een hecht team op zoek gingen naar oude voorwerpen, zullen blij zijn met het nieuwe speelgoed. Er is alles dat de rusteloze geesten opwekt van falende reizigers:

 • Beschilderde foto's van dieren in het wild
 • Betoverende ruïnes vol juwelen
 • Ancient Curses
 • Hiëroglyphs
 • Hesting
 • Onbekend
 • Aanslagen van de rebellen mummies
 • Kleurrijke gevechten

Dit wordt inderdaad weergegeven in de plot en je zult geen nutteloze waarnemer zijn van de heldendaden van andere mensen, maar je zult in staat zijn om ze allemaal en al te bereiken.

Zodra de archeologen de locatie van de oude tombe ontdekten, waar een mysterieus artefact begraven ligt, waarnaar al vele jaren gezocht wordt. In de diepten van de ondoordringbare jungle, werd een speciaal detachement samengesteld, samengesteld uit vertegenwoordigers van verschillende beroepen, om de expeditie het meest vruchtbaar te maken. Elke deelnemer heeft unieke kennis en vaardigheden, bezit een bepaald aantal gereedschappen en wapens. Natuurlijk hebben ze een speciale training gekregen en in het geval van een kritieke situatie zullen ze in staat zijn om samen te werken, maar elk volgens zijn talenten. Hoewel er vier deelnemers in de groep zijn, kunnen er minder zijn als u dat wenst. Als je echter besluit dat je alleen met de taak zult omgaan, ga je helemaal alleen naar het struikgewas, maar de effectiviteit en overlevingskansen zullen aanzienlijk afnemen.

Beginnend met Strange Brigade om te spelen, vindt u een vlucht op een luchtschip. Wanneer je jezelf op het juiste moment vindt, landend met parachutes. Vanaf dit moment begint het meest interessant. Je moet alle verborgen hoeken van het gebied verkennen op zoek naar tips om het belangrijkste mysterieuze artefact te vinden.

Oud om het te verbergen, niet alleen geplaatst in een van de verre grotten, maar ook verdedigd door een donkere vloek. Nu wordt hij bewaakt door een leger van mythologische wezens geleid door de Egyptische heks koningin. Het is noodzakelijk om de grens te overschrijden van wat is toegestaan, hoe het leger van de doden opstijgt uit stof en ruïnes. Het verlaat de gezellige crypten om de brutaliteit te vernietigen, die besloot hun schrijn binnen te vallen.

B Strange Brigade zul je mummies, Egyptische goden zoals Anubis en andere wezens tegenkomen. Wachten op jou bracht herrie in je leven om te overleven. Wanneer je vecht met buitenaardse soldaten, vergeet dan niet dat de missie alleen vervuld wordt geacht wanneer het uiteindelijke doel bereikt is. Zoek een oeroude relikwie en ga ermee naar huis.

 

Vreemde brigade