Bladwijzers

Strategoria

Alternatieve namen: Strategoriya

Strategoria spel wordt beschouwd als een van de beste strategieën, die online in 2013 werd gelanceerd. De game makers hebben beloofd om het genre naar een heel nieuw niveau van ontwikkeling te brengen. Zo is in de nieuwe game, die wordt uitgevoerd elementen die uniek zijn voor de strategische genre van games die op voordelige wijze gecombineerd met hints van economische simulaties zijn. Door enkele structurele kenmerken van het spel echt kan worden beschouwd als een unieke vertegenwoordiger van zijn soort. Je had nooit zoiets geconfronteerd. Het openen van de deuren van de Middeleeuwen voor spelers uit de hele wereld voor kort waren Strategoria online al opgemerkt, won de eerste plaats tussen alle andere browser games.

Dit spel heeft zoveel voordelen dat je kunt praten over hen lang en saai. Veel gemakkelijker om zelf register in het spel en ervaar zelf, wat op het spel. De game speelt zich af in de Middeleeuwen. De speler zal niet alleen proberen om intact hun eigendom te houden, maar ook regelmatig uitvoeren verwoestende invallen op het land van de buren. Je zult moeten leren om een ​​balans te vinden tussen economische en militaire kant van het spel te houden, in feite toegegeven bobble kan leiden tot een systeemcrash.

Zoals hierboven vermeld, de eerste kennismaking met het spel Strategoria blijft ook verplicht registratieproces.

1. Aan de linkerkant van de hoofdpagina van het spel zal je een formulier zien voor geregistreerde gebruikers toestaan.

2. Het systeem maakt het voor de vergunningverlening en de uitvoering met de account op Facebook.

3. Als u zich registreert via sociale netwerken die u niet wilt, moet u invullen van een inschrijfformulier waarmee u bèta van het spel te testen.

4. Klik op de "Registreren" knop onder het formulier om in te loggen.

5. Voordat u het formulier waarin het veld wordt genoemd «e-mail» opent, moet u aangeven (als je in staat om te raden zou zijn geweest) adres van uw e-mail box.

6. Systeem om te geloven in de zuiverheid van je intenties, maar je zou kunnen proberen om het spel Strategoria spelen, moet je akkoord met de voorwaarden van deze overeenkomst. Wat kan worden gedaan door het controleren van de juiste lijn.

7. Klik op "Registreren" en dan zal uw e-mail een brief ontvangen met een link om je account te activeren.

8. Klik op de link en vul het registratieproces.

Login Invent en haast nogal Strategoria spelen. Voor dit spel, zal je geen behoefte aan een extra bestanden downloaden, kunt u direct na het registreren om te spelen in uw favoriete browser. Een belangrijk gegeven is het feit dat het spel is volledig gratis Strategoriya. Je hoeft geen geld uitgeven om power-ups te kopen en te winnen erkenning zal alleen door hun verstand en tactisch denken. Strategoriya zo dicht mogelijk bij de realiteit van de wereld op dat moment. Dit is geen spel, het is het leven kun je interessant en spannend leven. Haast je om mee te doen en te helpen bij de uitvoering van de staatsgreep in de gaming wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more