Bladwijzers

StreetCrime

Alternatieve namen: StreetCrime

Niet op hun lauweren rusten en Russische ontwikkelaars van online games. Nog niet zo lang geleden werd het spel gepresenteerd StreetCrime. Dit project kan aan u bekend in de vorige versies. Nu is hij meer verfijnd, geactualiseerd en verbeterd. Plot vaag doet denken aan alle eerdere versies van de game. Actie in het spel vindt plaats na de verschrikkelijke crisis die alle grote maffia families getroffen. Dit leidde tot het begin van een wilde strijd om de controle en macht over de restauratie van een kleine hoeveelheid van de resterende middelen.

In StreetCrime online levendig beschrijft de gebeurtenissen van de daarop volgende oorlog die tussen maffia clans, die een enkele live-circuit niet verlaat - alleen chaos en verwoesting. Straten van de stad in gevaarlijke vallen van agressieve regime change, maar dat onder de nieuwe managers zou zijn, kan niemand kennen. Wat kunt u doen in deze hele situatie? Je zult in staat zijn om de macht terug te krijgen en om vrede te geven aan de wereld!

Veel spelers hebben gemerkt dat de gelijkenis van de grafische vormgeving van dit spel met schitterende GTA. Genoeg flatterende vergelijking, is het niet?

Dit is de traditionele online game, maar omdat jij en je al kan raden dat in StreetCrime registratieproces nodig zal zijn. Het project is aangepast voor Engels-sprekende gebruikers interface, want elke speler kan niet alleen omgaan met het principe van het invullen van formulieren, maar ook eenvoudig inzicht in de basisprincipes van het spel.

Door te klikken op "Play Now. Gratis Aanmelden "kunt u het registratieproces te starten.

Lees aandachtig alle hint systeem en vul het formulier velden in de volgorde, dan kun je beginnen aan StreetCrime spelen.

Ook, iedereen kan het spel beginnen, gebruikt om hun gegevens in de sociale netwerken Facebook of Twitter te staan.

Na het invoeren van het project dat u in de rekening verschijnt vijfduizend dollar, die op het beste scenario, je genoeg voor een paar dagen te hebben. Dus voordat je in eerste instantie de taak - om de meest geschikte manier om geld te verdienen vinden. Aangezien de moderne wereld, waarin hoe meer er wordt gedemonteerd maffia te hard, dan moet je dienovereenkomstig te verdienen. Wat kunt u doen? Rob, auto's stelen, die zich bezighouden met de aanschaf, de verkoop van drugs of zelfs doden. Speel het spel StreetCrime kan dynamisch. Dit is een spel vol gevaren en avonturen. Al deze gespannen situatie zal u helpen vergeten over de echte problemen spelen, kun je echt te ontsnappen en laat jezelf te ontspannen.

Maak je geld dat je kunt investeren in de aankoop van onroerend goed, auto's, entertainment, veiligheid en andere excessen. Hoe rijker je wordt, hoe meer kans je zal de plaats van The Godfather nemen. Maar wees voorzichtig, want zelfs de peetvader goed achter de tralies kunnen worden gezet. Verzorg je bescherming en na te denken over het openen van zijn eigen advocatenkantoor. En het meest interessante om te spelen StreetCrime gratis.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more