Bladwijzers

Street Legal

Alternatieve namen: Street Legal

Street Legal - een computerspel in het genre van auto simulator. Ontwikkelingsbedrijf, Invictus Games, keek al hun inspanningen om niet alleen een auto racen, en de belichaming van uw gewenste machine als je eigen te maken. Dit is het belangrijkste kenmerk van dit spel. Game Street Legal versie van de eerste game series Street Legal, uitgebracht voor de fans in 2002.

Zoals in elke computer spel in eerste instantie moet downloaden. Download Street Legal U kunt de site bezoeken en met een speciaal programma op uw computer. Nu pas begint te suggereren dat u lezen via de herziening van het spel Street Legal Street Legal en video's bekijken en screenshots. Wat zou meer kennis over het verhaal en de kenmerken van het spel zijn.

Alleen in dit spel kun je voelt jezelf een echte monteur. Duidelijk dat er sprake is van een voordeel speler met kennis in het bouwen van de auto. Maar dit is niet een probleem, want het is hier dat je niet alleen veel interessante, maar misschien wel de hele innerlijke wereld van de machines zullen leren. By the way, niet alleen intern maar ook extern wereld van machines.

Eigenschappen hier begint haar bestaan ​​met de gewone burger, niet eens een auto. Omdat het verder je naar de dealer en zal een auto te krijgen. Je begint het spel met de aanwezigheid van ongeveer 20 duizend dollar.

Het belangrijkste doel van het spel als een vicieuze cirkel. Je implementeren van uw auto - verander de interne onderdelen en externe (tyuninguete). Wat doe je precies alleen u beslist vervangen. Dan deelnemen aan de race voor geld en krijg een prijzengeld dienovereenkomstig. En dan is de cirkel sluit als verdiende geld u uitgeeft aan uw auto.

Het is duidelijk dat het spel je begint met het oorspronkelijke niveau. Dat wil zeggen, zijn al uw inspanningen gericht op het bereiken van de hoogste niveaus in de toekomst einde van het spel in de titel van de leider.

In spel Street Legal auto's zijn consistent met modellen van de werkelijke auto-centra. Dit maakt het spel veel interessanter, omdat je weet dat de automerken.

Werken met kant en klare machine is in twee fasen:

• Speedway;

• Stad wegen.

Speedway - is dit de eerste plaats waar je zal proberen uw auto. Recht stuk weg waar je niet kwetsen.

Stedelijke wegen - wegvakken, welk ras zijn. Ze zijn meestal 's nachts, wanneer de wegen zijn leeg. Maar gedurende de dag zijn, maar gecompliceerd door de aanwezigheid van een overvloed van stedelijke machines. Ook, dag en nacht, kunt u stoppen door de politie. En je ofwel een boete voor overtreding van de snelheid, ofwel onoplosbaar wijziging van het voertuig.

Maar zoek niet te steil Models verwerven. Mogelijk door de aanwezigheid van een eenvoudig model, maar die is aangepast om het spel te winnen.

Graphics in het spel Street Legal heeft een normale kwaliteit van het spel. De muzikale begeleiding wordt gepresenteerd in de vorm van succesvolle om de sfeer van het spel te behouden.

Game Straat Lega is wachten op nieuwe machines kenners. Haast Straat Lega game download, zo snel. En vergeet niet om vrienden te bellen, maken het spel nog spannender. Hebben een goed humeur en gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more