Bladwijzers

Street Legal Racing Redline

Alternatieve namen: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - een computerspel. Game Street Legal Racing: Redline autosimulator vertegenwoordigd in het genre. Dit is een voortzetting, het tweede deel, de game-serie Street Legal, uitgebracht in 2003. Deze editie van het spel, net als de eerste versie, blij fans over de hele wereld. Immers, alleen hier kun je je voorstellen dat een echte monteur. En je auto is geheel afhankelijk van uw kennis van hun structuur, zowel binnenlandse als buitenlandse.

Voor een betere kennis van de gameplay adviseren u klaar bent met het lezen van deze review en zie overzicht video games worden gepresenteerd op het internet. Redline: Een potoo, kunt u al Street Legal Racing downloaden. Om dit te doen, het belangrijkste ding dat je moest de benodigde software downloaden.

In het spel krijg je als een gewone burger. U koopt een auto bij een dealer naar keuze. Dit is uw eerste cash investering van je startgeld, krijgen automatisch. En dan begint het grootste deel van het spel. Voorwerpen kopen motor of chassis en ze zelf te veranderen. Onderdelen selecteren hangt alleen af ​​van je. Dan tyuninguete. Het belangrijkste doel - om snel en schijnbaar onverslaanbare chique auto te maken. Alle vervangingen worden alleen op het geld dat zal winnen races. Immers, ze zijn niet alleen zo, en ook om het te verhogen.

Game SLRR weergegeven als duur als trainingen en wedstrijden. Training afstand die je nodig hebt om de auto te testen, en dan kun je naar de races. Races worden gehouden in de nacht, wat zou de straten waren leeg. Er zijn ook middag, in dat geval moet het proces moeilijker voor de complete straat. Ook niet ver van de politie niet deetsya. Als je ze ontmoet, zul je niet weglopen, heeft het geen gameplay. Zij zullen u een boete op een. Race afstand elke keer nieuw. En het is niet zo eenvoudig. Elke keer als u op zoek naar een nieuwe plek.

In spel Street Legal Racing: Redline automerken echte auto centra. Zij volledig voldoen aan deze machines. Misschien is het laden van andere voertuigen ter vervanging van bestaande.

Game Straat Lega Resing Redline presenteert drie street racing club, de zogenaamde niveaus

• Green;

• Blue;

• Red.

Green - de eerste fase, de eerste garage. Op het eerste, dit is uw club, totdat je de eerste plaats in deze club te bereiken.

Blue - al een senior club die vallen aan de race met de zwakste berijder van deze club winnen.

Red - senior club. Hier is een kans om hun auto's te bieden. Het is belangrijk dat het uiterlijk van uw auto. Het is als het passeren van een ticket.

Je bent een winnaar als u zijn gegaan door alle drie fasen. En uiteindelijk werd de kampioen in de finale, rood, club.

Natuurlijk zal dit spel makkelijk zijn voor degenen die de realiteit van het bouwen van machines kennen als grijpen wat of indicatoren. Dus spelers winnen onzorgvuldig.

Game Street Legal 2 is gemaakt in afbeeldingen van hoge kwaliteit met veel muziek.

Dus haast je en word de beste hier, en zo te weten de automotive wereld. Haast spel Straat Lega Resing Redline download. Succesvolle je speelt!

 

Street Legal Racing Redline