Bladwijzers

Bendelid van de straat

Alternatieve namen: Bendelid van de straat

Game Street Mobster - dit is uw kans om de grootste en meest beruchte gangster onderwereld van de stad, die niemand ooit heeft gezien te worden! Maar eerst moet je om te beginnen met kleine overtredingen en langzaam hun weg naar de top ...

Je begint je reis in het spel Street Mobster online je begint als een jonge ex-gevangene die net heeft werd vrijgelaten uit de gevangenis. Heeft u $ 1000 die je erin slaagt in de gevangenis te houden. Tijd doorgebracht in de gevangenis was de ergste in je leven: een kleine camera, de politie, die voortdurend in de gaten. Je belangrijkste doel Street Mobster online is dat je niet meer hebben gevangen de politie en voor u om de rijkste en meest invloedrijke spellen misdadiger geworden Street Mobster online ! Ten eerste zal je het spel spelen Street Mobster zonder bondgenoten of vrienden die waanzinnig ingewikkeld spel. Dus moet je je geld verstandig te gebruiken, dan heb je eindelijk het respect dat u verdient.

Voor het spelen Street Mobster , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz; RAM-1GB videokaart - 128MB. Doe mee met het spel Street Mobster zal niet veel tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « Play nu »; [ _9_]

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord;

4. Vul een geldig e-mail;

5. B Selecteer het item « aanmelden me en Street Mobster registratie is voorbij.

Game Street Mobster maffia is een browser-based strategie MMO spel. Met zijn unieke "gangsta" grafische stijl in combinatie met de originele grafische afbeelding, u zult Street Mobster spelen en duik in de unieke sfeer van de onderwereld. Variërend van arme eenzame schutter in de straat, kan de speler groeien en ontwikkelen hun eigen metronetwerk.

Je moet hun eigen economieën Street Mobster online om een ​​miljonair te worden te ontwikkelen. Als je miljoenen kunt fabrieken te bouwen, en daarom kun je alles wat je nodig produceren - auto's, wapens of ras van de hond. U kunt de eigenaar van een bar of zelfs een pooier spel Street Mobster . En als je wilt, kun je gewoon speculeren op de markt en de prijzen beheersen - kopen goedkoop en verkopen duur.

Als je genoeg ervaring in het spel te krijgen Street Mobster , zul je in staat om je vijanden te verslaan. Maar wees voorzichtig - de politie zijn overal en je kunt eindigen in de gevangenis. Welkom in de wereld Street Mobster online , waar je kunt zijn wat je wilt - u kunt de bandieten te vangen als je agent je kunt gaan in de criminele wereld of zijn een rijke zakenman, en zelfs je eigen met de echte casino games. U kunt uw tijd doorbrengen op de straat Street Mobster online of genieten van een drankje in de bars die behoren tot andere spelers.

De eigenaardigheden van het spel Street Mobster online omvatten 38 verschillende modellen van pistolen, 23 Vechthondenrassen, 26 speciale punten, 12 quests, de mogelijkheid om overal spelen, op elk moment, rechtstreeks via de browser zonder dat u een enorme hoeveelheid afbeeldingen van hoge kwaliteit, en individuele of team spel Street Mobster [ _3_] online .

Als je goed genoeg doen in het spel Street Mobster , heb je een kans om virtueel geld te winnen elke dag! Elke ochtend krijg je een stijging van de vorige dag, wordt de groei van elke speler automatisch bepaald, en als je in top 1000 uw wereld, krijg je virtueel geld op uw account Street Mobster online , die kunnen echt geld zijn. Elke 3 maanden de beste spelers van elk land in de laatste mondiale evenement een kans om de beste te worden en geld te winnen.

 

Bendelid van de straat online registratie