Bladwijzers

Stronghold Kingdoms

Alternatieve namen: Stronghold Kingdoms

EN Stronghold Kingdoms gras - Game Company Firefly Studios - beroemde line games Developer's Stronghold . Na een enorme hoeveelheid werk, hebben de ontwikkelaars een echt de moeite waard spel, die zal worden geëvalueerd, als liefhebbers van de vorige versies, en gewoon liefhebbers van goede multiplayer games gemaakt.

EN grata in online spel Stronghold Kingdoms kan als uw computer voldoet aan de vereisten. En gras Stronghold Kingdoms Online heeft deze eisen

- Besturingssysteem: XP / Vista / Zeven ;

- Processor: 1 GHz of hoger;

- Geheugen: 512 MB voor XP, minimaal 1 GB voor Vista / Zeven ;

- Video compatibel is met DirectX 9;

- 150 MB vrije ruimte op de harde schijf;

- Verbinding maken met het internet.

De volgende noodzakelijke stap is inschrijving in het spel Stronghold Kingdoms, die zo eenvoudig en begrijpelijk wordt gemaakt, zodat duurt slechts een paar minuten. P egistratsiya Stronghold Kingdoms impliceert de volgende invoergegevens in het speciale formulier op de website van het spel:

- E-mail adres;

- Wachtwoord.

Stronghold Kingdoms Online registratie afwerkingen downloaden en installeren van de game client. Na de installatie kunt u direct doorgaan met de game.

Stronghold Kingdoms online game dat veel namen van zijn voorgangers, maar er zijn significant veranderd onderdelen. Ten eerste hebben de veranderingen invloed handel bol games, dat is nu veel realistischer. Dus in verschillende transacties, het resultaat niet direct zichtbaar, maar na enige tijd sinds de invoering. Handel en bronnen delen kunnen nu alleen met kapitelen. Blijft een economisch model - dat bepalingen die nodig zijn om te planten tuinen, bouwen boerderijen en andere voorzieningen die uchuvstvuyut in productie cateraar produceren. Na de productie van alle bepalingen die zijn opgeslagen in de schuur, en hout, steen en andere hulpmiddelen liggen in magazijnen.

In Stronghold Kingdoms spelen kan kijken drie kaarten: een wereldwijde, plattegrond van het dorp en het kasteel kaart.

EN grata in het spel Stronghold Kingdoms Online met de mondiale kaart is noodzakelijk wanneer er behoefte is aan een quest te nemen of twee dicht nederzettingen, dorpen, vijand of geallieerde eenheden te bekijken.

Op de kaart van het dorp kunt u al hun gebouwen te zien, om het proces van het leven kijken in het dorp.

Castle laat kijken naar de versterking van de rol, maar voorziet niet in deelname van de speler in wat er gebeurt. Bijvoorbeeld, je ziet eruit als een kasteel proberen om vijandelijke troepen vast te leggen, en, indien nodig, te veranderen tactiek en houding verdedigers.

Alle gebouwen zijn verschillende hoeveelheid tijd - van minuten tot uren. Opmerking assistentievenster onderzoek kan de snelheid van de bouw te verhogen, maar dit vereist ervaring die de speler krijgt op hogere niveaus, of investeren echt geld in het spel.

Het spel heeft zes soorten eenheden: kapitaal n s , boeren, speerwerpers, boogschutters, zwaardvechters en katapulten. Voor nauwere samenwerking kunnen lid elke factie. Het maximum aantal spelers is beperkt tot 40 in het gilde en communicatie plaatsvindt, hetzij door middel van een speciaal forum of via de ingebouwde in de chat.

EN grata in Stronghold Kingdoms zal vooral interessant voor fans van de vorige delen van het legendarische spel zijn, maar niet alleen hen een spel zal interessant zijn. Liefhebbers van goede games zal de nieuwe game waarderen, want we kregen een hoop verbeteringen en upgrades, het spel bereikt een nieuw niveau. Een goed ontworpen graphics in het spel kun je de middeleeuwse gevechten met opvallend detail genieten.

 

Stronghold Kingdoms controleren