Favorieten

Subway Surfers

Alternatieve namen:

Subway surfers is een van de meest populaire arcadespellen. Hier vind je prachtige cartoon 3D-graphics, uitstekende voice-acting en goed gekozen muziek, waardoor er een zeer vrolijke sfeer heerst in het spel.

Aan het begin van het spel schildert de hoofdpersoon een trein met graffiti, hij wordt hierbij aangetroffen door een bewaker en een hulphond. Een snelle achtervolging langs het spoor begint.

Het is de achtervolging die de belangrijkste actie van het spel is, maar niet alles is zo eenvoudig als het lijkt.

Er wachten veel dingen op je tijdens het spel:

 • Ontwijk treinen
 • Verzamel munten en bonussen
 • Over obstakels springen
 • Laat je niet vangen
 • Voltooi missies en taken

Diverse boosters zijn verspreid langs de vluchtroute.

 1. Magneet trekt alle nabijgelegen munten aan
 2. Met
 3. Superschoenen kun je hoog springen
 4. Dubbele bonus verdubbelingspunten verdiend
 5. De jetpack geeft je de mogelijkheid om een tijdje ongehinderd te vliegen en munten te verzamelen
 6. Het bord is buitengewoon handig omdat het je in staat stelt om botsingen te overleven en je helpt obstakels te overwinnen
 7. Mystery box bevat handige items
 8. Gold Mystery Box geeft nog meer nuttige items
 9. Toetsen zijn de tweede, meer premium valuta in het spel, zijn uiterst zeldzaam, stellen je in staat nieuwe uitrustingsstukken en nieuwe borden te openen waarvan er meer dan dertig soorten in het spel zijn

Snelheid neemt constant toe tijdens het uitvoeren van, sommige bonussen moeten worden bewaard tot het moment waarop het bijna onmogelijk is om verder te gaan zonder hen.

Uiteindelijk word je gepakt, maar maak je geen zorgen, daarna ontvang je punten en items die je tijdens de race hebt verdiend.

De bewaker en de hond, hoewel vijandig tegenover de hoofdpersoon, zien er heel schattig uit en het kan grappig zijn om te zien hoe ze in verschillende grappige verhalen terechtkomen.

Voordat je Subway-surfers gaat spelen, moet je een personage kiezen dat je leuk vindt, er zijn er hier verschillende. Ze zijn allemaal heel schattig en grappig.

Verdien munten door dagelijkse taken te voltooien. Verzamel hiervoor de brieven verspreid over de vluchtroute. Na deze letters, verzin je woorden voor elk woord dat je wordt beloond.

Voltooi alle dagelijkse missies en ontvang aan het einde van de week gouden dozen met waardevolle items als prijs. Verzamel elke maand beeldjes van steden.

Als je taken voltooit, krijg je veel kostuums waarmee je het uiterlijk van de hoofdpersoon kunt veranderen.

De game heeft ongelooflijk veel verschillende inhoud, maar de ontwikkelaars vergeten de regelmatige updates niet en voegen voortdurend nieuwe niveaus en items toe. Het spel wordt dus voortdurend verbeterd en interessanter.

Tijdens de feestdagen krijg je de kans om deel te nemen aan themawedstrijden met interessante prijzen.

Subway surfers gratis te downloaden voor Android je kunt de link op deze pagina volgen.

Help een bende surfer-hooligans te ontsnappen aan een bewaker en een boze waakhond! Begin nu met spelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more