Favorieten

Sudden Attack

Alternatieve namen: Sudden Attack

Game Sudden Attack - is een multiplayer shooter 1 persoon. Sudden Attack is een gratis massaal online game, maar ook heb je een kans om bonussen te kopen voor echt geld.

In Sudden Attack registratie wordt gepresenteerd in een vreemde taal, zoals Engels. Registreer je op de site die u kunt spelen op deze manier:

1. Vind de officiële website van het spel.

2. Op de hoofdpagina van de site is gelegen in een grote cirkel opschrift « Play » . Klik erop.

De pagina's op de site en u moet registreren -

U krijgt een doos waarin staat geschreven dat u niet uw account te zien. Vul de velden die zullen worden aangeboden.

3. Voer uw mailbox.

4. Herhaal dit een keer uw inbox.

5. Selecteer vervolgens met behulp van selectievakjes dat u akkoord gaat met alle gebruikers-afspraken en regels van de site.

6. Druk vervolgens op de knop « Maak uw account » .

Vanaf dit punt kan de gebruiker zelf
Sudden Attack Online overwegen.

Game Plotselinge aanval vereist dat uw computer is volgende capaciteiten:

Processor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( Memory ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64 MB.

Speel Sudden Attack kun je in 10 speltypen:

1. Deathmatch. In deze modus, de winnaar is het team dat als eerste scoort het aantal punten dat nodig is om te doden. Als in deze tijd, geen van de teams is niet het vereiste aantal punten wint, wint dan een waarin op dit moment de meeste punten.

2. Destruction. Een team gaf een bom, die op de juiste plek geplaatst moet worden en ontploffen. Het andere team moet stoppen om het te doen. In deze modus zijn er twee plaatsen waar je de bom kunt instellen.

3. Controle. Twee teams moeten veroveren en te beheersen om een ​​tijd die wordt aangegeven op de timer. De winnaar is het team dat de langste gecontroleerde faciliteit heeft of doden van het vijandelijke team.

4. Capture-Move. Een team moet pak je items en ze te verplaatsen naar een ander gebied. De taak van het tweede team om ze te stoppen. De taak van de missie van mening dat succesvol als beide items zijn verplaatst naar een andere zone, of een werd vernietigd, en de andere verplaatst.

5. Speciale evenementen. In deze modus kunnen spelers alleen gebruik maken van een bepaald type wapen. De winnaar is het team dat de meeste punten scoren voor de moorden.

6. Sabotage. Twee teams moeten de vijandelijke basis te vernietigen en vast te leggen neutrale bom.

7. Lam. Het ene team moet verdedigen tegen andere met blanke wapens. Het team dat wapen aanvalt - een granaat.

8. Head Hunting. Deze modus is gelijk aan de eerste, maar in dit geval moet je de vijand te schieten in het hoofd anders ballen zullen niet worden uitgelezen.

9. Grote hoofden. Deze modus is ook vergelijkbaar met de eerste, alleen als het doden van een vijand zijn hoofd is groter en degene die minder neergeschoten.

10. Vampire. In dit geval, alle spelers geselecteerd is, en het zal een vampier. Zijn taak is om de andere spelers, jagers achter hem te vernietigen. De taak is vergelijkbaar met de jagers, moeten zij de vampier vernietigen.

In Sudden Attack je zal spelen in een hartslag, zoals voorzien modi zijn gemaakt voor elk wat wils!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more