Bladwijzers

Lijden

Alternatieve namen: Lijden

Game Lijden veel lawaai lang voor zijn officiële geboorte werd gemaakt. Bovendien hebben de ontwikkelaars zelfs toegestaan ​​zich aan zijn eigen nakomelingen tot de rang van de meest bijzondere wedstrijden van de toekomst op te bouwen. Helaas kon high-set banden niet worden bereikt. Het spel bleek natuurlijk niet nieuw "trendsetter" in de gaming-techniek, maar de kwaliteit en interessant - het feit.

Ahead in The Suffering wacht twintig lange niveaus. Vooral oplettende spelers na een paar uur spelen zullen merken dat aanvallen monsters (nou ja, natuurlijk, in een spel genaamd Lijden zal ontmoeten monsters, die het konden twijfelen) kan worden gezien een duidelijk patroon. Wat? Laat het ons geheimpje, en we hebben geen grafieken zaspoylerim, en je krijgt een kans om zich te testen op de zorg. Monsters - de belichaming van al het ergste en het is griezelig bevestigen elke mount voor presentatie The Suffering video trailer. Inderdaad, er is iets te zien. Slimme kunstmatige intelligentie toegepast in het project, waardoor het spel zeer dynamisch en atypische. Gamers zullen hersenen poraskinut tijdens de uitvoering van meerdere quests en missies.

In The Suffering moet je spelen met behulp van vrij eenvoudig wapenarsenaal. Echter, zullen bevoegde strategie perfect omgaan met de vijand, zelfs met die wapens, die door de ontwikkelaars heeft voorgesteld. Het opheffen van de sluier van mysterie, zal je vertellen dat de makers van het project ontwikkeld voor gamers verschillende grote eindes. Alles zal afhangen van hoe zich te gedragen in de hoofdpersoon Tork. Slachtoffer en meedogenloze samenzwering maniak wachten compleet verschillende eindes. En diezelfde spelers die de hele gameplay liever vorm monster nemen, zal getuige zijn vrij ongebruikelijk finale.

Om het spel te beginnen en je moet pre-Lijden download. Zeker, je bent een gamer met een geweldige ervaring en je moet accepteren zijn er verschillende geschikte torrent trackers, die de beste games van onze tijd bevat. Gaan in het spel, zal je getuige zijn van de geweldige graphics en een geweldig geluid. En dan tijdens het spelen geconfronteerd met interessante effecten. Animaties monsters gepresenteerd in The Suffering pc en zeggen niets - het was een succes.

Afzonderlijk, een paar woorden, zou ik zeggen over het beheer. De ontwikkelaars hebben er alles aan om gamers comfortabel voelen gedaan, zodat elke speler kan kiezen voor de stijl van het spel zelf naar de zin. Kan worden opgeslagen is in elk stadium van het spel, het probleem is de meeste leden van het horror genre kwelt veel gamers, maar in The Suffering het eens en voor altijd opgelost.

Voor elke doorkruist missie kun je extra bonus te krijgen. En zie wat er gebeurt om tot in detail te handige cam te helpen. Over het algemeen, het project bleek zeer waardig te zijn, zou het aan u en uw vrienden - om samen te spelen een stuk leuker.

 

Lijden