Bladwijzers

Supremacy 1914

Alternatieve namen: Supremacy 1914

Game Supremacy 1914 is een gratis browser spel waar spelers worden de hoofden van machtige naties in Europa gevaarlijk rond de eeuwwisseling. Hun uitdaging is om de onbetwiste leider in hoogwaardige soevereine continent worden door middel van diplomatie of gewoon de brute kracht van zijn glorieuze leger Supremacy 1914 online. Maak krachtige allianties, bouwen zijn economie en bereiden het land voor de oorlog. Leid je mannen in de strijd en word de heerser van Europa Supremacy 1914 online .

Voor het spelen Supremacy 1914, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Supremacy 1914 registratie neemt niet veel van uw tijd en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, kies de optie "gratis spelen";

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Schrijf uw geboortedatum;

6. selecteer "Registreren".

Je zal het spel spelen Supremacy in 1914 en tactieken en strategieën voor het verplaatsen van troepen te ontwikkelen. Spelers moeten heel voorzichtig zijn, want de oorlog kan niet altijd worden verklaard, plotselinge aanvallen zijn vrij normaal.

De duur van een ronde Supremacy 1914 online varieert van vier tot acht weken. Je speelt op een kaart waar eenheden bewegen continu, zoals in de meeste browser games. Game Supremacy 1914 geven u de 30 landen en intelligente computergestuurde tegenstanders, een uitgebreide modernisering van de provincie, de handel middelen en diplomatie! Eenheden in Supremacy 1914 online bewegen in real-time op de historische kaart.

Game Supremacy 1914 online geen geluid, maar misschien met extra downloads spelers een aantal muziekbestanden kan downloaden . Dit zal helpen verhogen interesse in het spel, als je in Supremacy 1914 te spelen.

In het algemeen Supremacy 1914 lijn heeft drie verschillende categorieën van middelen die nodig zijn voor het voortbestaan ​​van de Europese bevolking: voedsel, bouwmaterialen en energie. Gelukkig zijn al deze middelen zijn beschikbaar op Europese bodem. Aan het begin van uw ambtstermijn als gouverneur van het land, zal je bezittingen bestaat uit 12 provincies. Elke provincie Supremacy 1914 online heeft een focus op een enkele bron, die wordt geproduceerd in grote hoeveelheden te worden gedeeld in het hele land.

Game Supremacy 1914 heeft ook fabrieken. Als de provincie is opgewaardeerd met fabrieksarbeiders, is hij in staat om geavanceerde wapens technologie te produceren, afhankelijk van de plant upgrade. Zij maken het gebruik van meer geavanceerde strategieën en zijn essentieel voor het verdere verloop van het spel. De productie in het spel Supremacy 1914 is afhankelijk van de fabriek, de tijd die nodig is voor de plant om een ​​bepaald niveau te bereiken.

Interface Supremacy 1914 online is niet perfect, maar enkele tekortkomingen kan genoeg worden verwijderd om een ​​beetje geduld hebben en de wens om het spel Supremacy 1914 te spelen.

Al de voortgang van je spel Supremacy 1914 online geschat cijfer punten die bijdragen aan je held. Er zijn een aantal gelederen u verdient op de weg, en deze cijfers worden gebruikt om u te onderscheiden van andere spelers, is een symbool van uw vaardigheden en ervaring in het spel Supremacy 1914 [ _3_] online .

 

Supremacy 1914 online registratie