Bladwijzers

Supreme Commander

Alternatieve namen: Supreme Commander

Game Supreme Commander is een computer spel dat werd ontwikkeld in de strategie genre. Acties in het spel vinden plaats in real-time.

Hier vindt u een duik in chaos in de dagen dat de wereld ophoudt te bestaan ​​op aarde.

Game Supreme Commander gratis download op alle sites die de toegang daartoe te verschaffen. Supriya Commander kunt u via torrent downloaden.

In Supreme Commander speel je tijdens de val van de Aarde Rijk, als alles begon chaos heersen.

Voordat je begint te spelen, neem een ​​kijkje over het spel Supreme Commander video. Het zal onthullen alle functies van het spel maak je kennis met facties, wapens en grondstoffen spel in het spel Supreme Commander

In het computerspel Supreme Commander, zijn er drie facties:

1. Cybran - mensen-symbionten. Hun leider, die hen uitgevonden, streven ernaar om hen te verlossen van de constante aanval en ondergeschiktheid.

2. Eon - is een fractie die niet behoort tot de aardbewoners, maar ze proberen om mensen te helpen en aan hun kant. Hun race werd verwoest door de strijdende Rijk. Hun doel is dat alle mensen namen hun ideologie. Degenen die de afwijzing van ideologie zou weerstaan ​​en beval om te worden vernietigd.

3. OFZ (Federatie aardbewoners) - dit is een gemeenschappelijke fractie, die alleen de mensen omvat. Ze proberen alle mensen die de aarde zou heersen verenigen. Hun wapens - het tanks, artillerie en kanonnen. Hun verdediging is hetzelfde als nu.

Supreme Commander spel waarin er zes missies voor elke factie. Echter, elke missie tijdrovend. Het belangrijkste doel van het spel is om de hele militaire uitrusting vast te leggen.

SC spel waarin je gebruik maakt van de volgende soorten apparatuur en force protection

1) Land. Het omvat: lichte en zware tanks, mobiele artillerie-eenheden, alsmede verkenners robopehota, mobiele schild generatoren.

2) Air - het gunships, gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers, transporten, spionagevliegtuigen.

3) Water-technologie, amfibieën - onderzeeërs strategische en tactische, kruisers, slagschepen, torpedojagers, schepen intelligentie en contraspionage.

4) Vaste toestellen, verdedigingen, defensieve installaties, mijnen met strategische en tactische raketten, langeafstandsgeschut.

Er zijn verschillende soorten grondstoffen in het spel Supreme Commander:

1) Matter - een bron die essentieel is voor ontwikkeling.

2) Energie - een bron, waarvan het bedrag is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de eenheden.

Met elk niveau speel je nieuwe items om je personages ervaring op te doen.

Je eenheden kunnen ook experience points na de vernietiging van de vijanden. Deze ervaring zal versterken je bepantsering karakters.

Het spel heeft ook unieke vaardigheden, die alleen beschikbaar voor bepaalde prestaties zijn.

Het spel Supreme Commander geïntegreerde chat-, dankzij welke je kunt chatten met andere spelers.

Stel je de echte held van het spel Supreme Commander en ga naar hun doel. Volg de missie, communiceren met vrienden en gewoon een goede tijd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more